Conducere interimară la secția Apaserv Carei

• publicat la: 19 februarie 2019
Conducere interimară la secția Apaserv Carei

La secția Apaserv SA Carei  a fost numită o conducere interimară deși  șeful de secție nu recunoaște. Informația a fost oferită de către conducerea Apaserv SA Satu Mare cu care Buletin de Carei a luat legătura. Potrivit afirmațiilor conducerii Apaserv SA Satu Mare, la secția din Carei s-a numit o conducere interimară pentru o perioadă de 2 luni de zile. Aceasta va prelua și aplica procedurile din Satu Mare pentru bunul mers al activităților de la Carei. Se va face și un inventar al rețelelor de apă de la Carei. Datoriile mari pe care le are Primăria Carei și piața de alimente către Apaserv SA Satu Mare au dus la acționarea acestora în judecată pentru recuperarea lor.

Pierderile mai mult decât însemnate din rețeaua de la  Carei  au impus  căutare a de soluții pentru remedierea situației din partea conducerii operatorului județean de apă-canal. Una dintre porțiunile de rețea cu probleme este cea de pe strada Cimitirului unde există probleme cu  branșamentele.

Adică există situații unde cei care au fost debranșați pentru datorii s-au  rebranșat cu de la sine putere.

Inginerii detașați pentru o perioadă de 2 luni la secția Apaserv SA Carei pentru asigurarea interimatului sunt Cornel Mizsnyak de la secția Satu Mare și ing.Șichet de la Uzina Doba.

Doar Buletin de Carei vă oferă informații neromanțate din realitatea careiană.

Buletin de Carei

comentarii

de ion la 19 februarie 2019 - 18:55

Doar Buletin de Carei vă oferă informații neromanțate din realitatea careiană.Va-s ruga neromantat sa studiati si faptul ca,pe drumul dintre str.Tireamului si str.Viilor prin spatele strandului este oprita circulatia fara nici un motiv.Pe harta din satelit a orasului Carei exista un drum de legatura intre cele doua strazi,FARA RESTRICTII.Aveti un subiect frumos.se asteapta solutia investigatiilor celui mai bun zir din Carei.

de Buletin de Carei la 19 februarie 2019 - 21:28

Atentie la gramatica…,,V-as ruga,, se scrie corect….Circulatia este oprita abuziv pentru ca primaria nu a operat schimbul de terenuri dintre un pilos si domeniul public. Am mai scris despre acest subiect. Aveti posibilitatea si dvs sa va manifestati spiritul civic si sa faceti o sesizare sau o plangere penala. Procuratura e cea care trebuie sa rezolve cazul. Intre timp noi incercam sa recuperam sumele acordate pentru reabilitare castel dar care numai partial au fost folosite din moment ce inca mai sunt spatii nerenovate. Un subiect frumos este si descoperirea destinatiei banilor platiti de comerciantii din piata pentru apa dar care din mai 2016 nu au mai ajuns la Apaserv SM. Nu sunt singurele incercari de a recupera banii publici cheltuiti fara noima de actuala conducere. Mai ales pentru sediul udmr carei.

Lasati un comentariu