Masterplan Apaserv în Carei: noi defecţiuni la recenta lucrare cofinanţată de UE

• publicat la: 22 martie 2016
Masterplan Apaserv în Carei: noi defecţiuni la recenta lucrare cofinanţată de UE

În ultima perioadă de timp primim zilnic pe adresa redacţiei sesizări de la cititorii Buletin de Carei legate de defecţiunile ce apar la noua reţea de apă şi canal realizată în cadrul Masterplanului implementat de Apaserv SA Satu Mare.

Asocierea SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL  execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Carei.

Ieri menţionam despre defecţiunea de pe strada Coposu colţ cu Titulescu iar astăzi, 22 martie 2016,  a apărut una nouă  pe strada Coposu, în faţa covrigăriei, în apropiere de sensul giratoriu. Săpăturile au scos la iveală faptul că s-a folosit la lucrare doar pământ ceea ce justifică lăsările continue ale carosabilului şi imposibilitatea de a-l aduce la starea iniţială.

Lucrările efectuate în cadrul Masterplanului Apaserv  pe raza mun.Carei  sunt  departe de a fi realizate conform standardului de calitate dorit de  careieni. Defecţiuni apar la tot pasul  şi întîrzie finalizarea lucrării.

Menţionăm că Apaserv SA a refuzat să pună la dispoziţia consilierului local Ilie Ciută Buletinele de analiză pentru gradul de tasare precum şi proiectul tehnic pe motiv că ar fi confidenţiale!

redacţia

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/avarie-la-conducta-noua-de-apa-de-pe-strada-coposu-lucrare-cu-cofinantare-europeana.html

 

comentarii

de Horia Mărieș la 22 martie 2016 - 18:52

Până și foste glorii sportive careiene fac uneori de râs Careiul, nu numai primașul in funcție. Din păcate!
Chestie de caracter.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/ultima-ora-silviu-lung-a-fost-condamnat-la-un-an-si-patru-luni-de-inchisoare-pedeapsa-va-fi-insa-suspendata-15134795

Lasati un comentariu