Femeile liberale au premiat performanţa

• publicat la: 24 martie 2013
Femeile liberale au premiat performanţa

Sâmbătă seara, 16 martie 2013, a avut loc la Teatrul Constantin Nottara, Gala Femeilor Liberale, ediţia 2 care a adus în sală peste 340 de reprezentante din toata ţara. Gala Organizaţiei Femeilor Liberale este un eveniment în care sunt evidenţiate filialele merituoase şi sunt premiate organizatiile care au promovat femei in calitate de alese locale si parlamentare.

Gala Femeilor Liberale este un eveniment ce marchează încheierea unui an de muncă şi de proiecte derulate de către femeile liberale. Sunt premiate rezultatele obţinute în urma  străduinţei  şi eforturilor de peste an a doamnelor liberale. Anul 2012 a fost un an cu mare încărcătură politică, şi femeile liberale au fost angajate în  trei campanii electorale importante.

La Gala au participat, alături de doamnele care au reprezentant organizaţiile OFL din toată ţara, şi mulţi lideri ai PNL: Crin Antonescu, preşedinte PNL, Norica Nicolai, vicepreşedinte PNL, Varujan Vosganian, Eugen Nicolăescu, Adina Vălean, Viorica şi Mircea Ionescu Quintus.

Lucia-Ana Varga, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale, a declarat: „Această a doua ediţie a Galei Femeilor Liberale a arătat că forţa şi determinarea femeilor de valoare care s-au implicat în politică este preţuită în cadrul Partidului Naţional Liberal. Le-am premiat pe colegele noastre care s-au implicat în bataliile politice pentru a promova iniţiative în interesul cetăţenilor, am premiat colegele care au ales să părăsească funcţiile din organizaţie pentru a-şi folosi expertiza profesională în instituţiile guvernamentale şi pe cele care din postura de reprezentanţi ai societăţii civile au fost alături de noi în acţiunile pe care le-am derulat. Am arătat şi de această dată ca în centrul preocupărilor noastre politice este familia şi că vom căuta în continuare cele mai eficiente soluţii la nevoile ei.

Cele mai eficiente organizaţii judeţene în promovarea femeilor în administraţia publică locală au fost OFL Iaşi, OFL Buzău şi OFL Hunedoara.

La categoria organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi aleşi uninominali – primari şi parlamentari, primele organizaţii judeţene sunt: Cluj, Hunedoara şi Prahova.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri judeţeni femei este OFL Mehedinţi.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri municipali femei, este Sălajul, cu 4 consilieri municipali la Zalău.

Organizaţia judeţeană cu cei mai mulţi consilieri orăşeneşti este OFL Ilfov, care are 11 consilieri orăşeneşti doamne liberale.

Pentru derularea programului OFL susţine performanţa au fost premiate OFL Vâlcea, OFL Satu Mare, OFL Constanţa, OFL Brăila, OFL Galaţi.
Au mai fost premiate, pentru derularea programului PNL are grijă de sănătatea ta  OFL Maramureş, OFL Vrancea, OFL Sector 5, OFL Dolj şi OFL Timiş.

Pentru derularea programelor de educaţie şi pentru organizarea dezbaterilor publice despre clasa pregătitoare, au fost premiate OFL Alba, OFL Bihor, OFL Sector 3, OFL Argeş, OFL Tulcea şi OFL Suceava.

Pentru activităţi de promovare a valorilor liberale au fost premiate OFL Călăraşi, OFL Giurgiu, OFL Sector 6, OFL Mureş, OFL Olt.

Au mai fost premiate doamne care sunt implicate în activatea guvernamentală din Organizatia Satu Mare Aurelia Vulciu, precum şi doamne care au susţinut Organizaţia Femeilor Liberale: doamna Zoe Petre, doamna Daniela Zaharia, de la Institutul Liberal, doamna Oana Stănciulescu.

O diplomă de onoare pentru model de familie liberală a fost acordată doamnei şi domnului Ionescu-Quintus.

comunicat

Lasati un comentariu