Şase zile libere pentru bugetari. Ziua Muncii a fost cuplată cu mini-vacanţa de Paşte

• publicat la: 6 martie 2013
Şase zile libere pentru bugetari. Ziua Muncii a fost cuplată cu mini-vacanţa de Paşte

Guvernul a declarat zilele de 2 şi 3 mai 2013 drept zile libere, pentru ca Ziua liberă de 1 Mai să fie legată de Sărbătoarea de Paşte.

Astfel, bugetarii vor avea liber între 1 şi 6 mai inclusiv.

Din păcate, aceste zile libere vor fi recuperate.

Potrivitul actului normativ, conducătorul unităţii va decide dacă se vor recupera în zilele de sâmbătă sau prin ore suplimentare.

Dispoziţiile hotărârii pot fi aplicate şi angajaţilor din sectorul privat, în măsura în care partenerii sociali stabilesc astfel.

comentarii

de careian la 7 martie 2013 - 10:13

din banii publiciai guvernului Ponta se platesc articole oda pentru primarul de carei care are in continuare salarul taiat in contul datoriilor pe care le are.
bineinteles ca publicatia de casa a primariei abonata la fondurile orasenesti nu accepta cele care nu ii sunt favorabile acestui distrugator de oras!
acest om lipsit de orice urma de omenie si un inversunat impotriva spatiilor verzi pe care le decimeaza numai pentru a mai putea sustrage pe baza de noi achizitii comisioane sfideaza pe toate lumea. a fost in stare sa iasa din sala vineri la centenar dupa un sfert de ora..era prea mult romanism acolo ca sa mai poata suporta!
ura impotriva romanilor ii intuneca judecata si se razbuna pe falnicii copaci pe care ii duce la urziceni padure la gater ???gelenbacsi e bine ce faceti????

Lasati un comentariu