Angajaţi ai unei companii aeriene furau din bagaje

• publicat la: 3 mai 2013
Angajaţi ai unei companii aeriene furau din bagaje

Patruzeci şi nouă de angajaţi ai companiei aeriene italiene Alitalia şi alţi 37 de angajaţi ai unor subcontractori ai acesteia au fost reţinuţi pentru furturi din bagaje, a indicat vineri poliţia italiană, transmite AFP, citată de Agerpres. Dintre aceştia, 19 au fost plasaţi sub arest la domiciliu.

Cei 49 de angajaţi de la Alitalia lucrau cu toţii pe aeroportul Roma-Fiumicino, iar ceilalţi 37 lucrau în cea mai mare parte pe aeroportul Lamezia-Terme, din Calabria (sud), de unde a plecat ancheta, precum şi în alte aerogări, a menţionat pentru France Presse o sursă a companiei aeriene.

„Departamentul nostru pentru securitate a colaborat în mod intens cu poliţia, pe care am ajutat-o cât mai mult posibil. Noi suntem victime în această afacere, cu atât mai mult cu cât toţi pasagerii de la care s-a furat au fost despăgubiţi”, a precizat sursa citată.

sursa cotidianul.ro

comentarii

de Ocean la 3 mai 2013 - 19:39

Acum cine mai sunt tigani: Romanasi nostri care muncesc cinstit, s-au afaceristi lor de la aeroport. Doar atit am avut de zis.

de cenzor la 4 mai 2013 - 07:51

Curat cinstit…
coane Fanica…….

Esti mare……nene Iancu!

de SpaimaMare la 4 mai 2013 - 10:09

„”Spaima noastră că nu s-a schimbat nimic, că ne afundăm în mai rău îşi găseşte destule dovezi. Chiar se amplifică în fiecare zi. Vrând-nevrând, ajungem la concluzia că răul nu este într-o echipă sau în cealaltă, ci mult mai adânc. Este unul de sistem, de mecanism şi de cutumă politică. Nimeni nu se aruncă în luptă pentru o cauză sau proiect comun. O face numai pentru interesul său meschin ambalat în cuvinte mari. Victor Ponta este Elena Udrea şi Mihai Răzvan Ungureanu cu altă faţă, dar cu acelaşi tupeu peste acelaşi pafarism. Ba poate un pic mai procuror decât aceştia şi a lor sculă de presiune şi intimidare numită Blejnar. De altfel, în spatele cortinei, cei trei şi toţi ceilalţi se înţeleg de minune, petrec, glumesc, fac afaceri, au aceleaşi obiceiuri, acelaşi bagaj intelectual, aceleaşi metehne şi aceleaşi abordări. Sunt prieteni, naşi, fini, cumetri sau tovarăşi de bandă!

Schimbarea PDL cu USL nu înseamnă nici o schimbare. Necum o reformă! Până la aceasta mai avem de luptat şi de suferit. Ne mai trebuie o Înviere!””

de greataMare la 4 mai 2013 - 10:23

zise UDMRistul aflat mereu la guvernare in pozitia caprei iesita la pascut pe ogoarele altora.
pentru astia nimic nu e sfant inafara intereselor pur etnice!

de mareGreata la 4 mai 2013 - 15:43

„”După nici un semestru, echipa Ponta II seamănă tot mai fidel sterpului cabinet MRU şi jenantelor guverne Boc în care au coabitat – că tot e la modă cuvântul – infatuaţii (alde Baconski) cu escrocii (gen băieţii deştepţi ai lui Videanu), cu găinarii (Botiş, Ridzi), semidocţii (Pogea) şi analfabeţii sadea (Igaş).

Reuşitele actualilor miniştri în spolierea bunurilor publice încă nu au fost probate, dar pare doar o chestiune de timp până ce pesedişti ca Niţă (energie), la fel ca liberalii lui Ruşanu (stăpânii asigurărilor), se vor plânge că procurorii le fac dosare politice.

Asemănările sunt decelabile şi în ce priveşte mediocritatea, ba chiar submediocritatea unor miniştri. Încă n-a priceput nimeni cu ce se ocupă Şova la Ministerul „Marilor Proiecte”, Nicolăescu face boacăne la Sănătate mai abitir decât în guvernarea Tăriceanu, iar Bănicioiu la Tineret şi Sport este, pur şi simplu, o glumă fără poantă.

Cel mai vizibil numitor comun între cabinetul Ponta II şi cele precedente e însă aroganţa, iar asta începând cu Ponta însuşi. Fără simţul ridicolului şi în pofida vârstei încă juvenile şi a figurii de pisic inocent, ambiţiosul premier pozează într-un smerit şi înţelept Tătuc al poporului şi Pacificator al naţiunii de fiecare dată când i se cere să explice de ce o pune şefă la DNA pe Kovesi sau de ce nu cutează să explice Europei că anul trecut n-a existat nicio lovitură de stat. În schimb, dacă îi pune cineva la îndoială ideile de guvernare nu rareori trăsnite, premierul nu admite replică, de parcă economia ar fi domeniul în care e cu adevărat „dottore”.””

de MareSpaima la 4 mai 2013 - 16:03

tatucusoros nu reusit sa va bage in guvern cum ati vrut si veniti cu cioace dupa ce 20 de ani ati spoliat pusculita romaneasca?
cel mai vizibil numitor comun intre hunor-verestoy-borbely si seful udmr carei este aroganta si sfidarea romanilor prin publicarea de carti antiromanesti si impunerea diktaturii udmr la nivel de CAREI.
baietii destepti din udmr merg pe mana lui kovacs care da in primaria udmr carei salarii de ministrii si impune cunoasterea limbii maghiare in administratia locala la organizarea de concursuri.

de MareSpaima la 4 mai 2013 - 16:09

unde se duc copacii taiati in cei doi ani de sefu udmr carei?

de dottore la 4 mai 2013 - 18:40

la prelucrat
la crasna noua

Lasati un comentariu