Copil de 1 an maltratat

• publicat la: 19 iunie 2013
Copil de 1 an  maltratat

Poliţiştii Postului de Poliţie Pir au întocmit dosar penal pe numele unei femei de 38 de ani din localitate, care şi-a bătut copilul de numai 1 an şi 2 luni. Copilul a fost lovit cu un băţ de propria mamă, având mai multe leziuni la cap şi mâini.

Femeia este anchetată pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în acest caz fiind solicitat şi sprijinul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului pentru luarea măsurilor ce se impun, în vederea protejării minorului.

Mandate de executare a pedepsei închisorii, aduse la îndeplinire în urma acţiunii poliţiştilor            

Doi tineri de 25 şi 27 de ani au fost încarceraţi marţi, 18 iunie a.c., în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J., fiind condamnaţi la pedepse privative de libertate.

            Cele două persoane condamnate au fost depistate în urma unor acţiuni organizate de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Negreşti Oaş în colaborare cu poliţişti ai Postului de Poliţie Racşa.

            Atât Crisztian N., de 25 de ani, cât şi Levente I., de 27 de ani, ambii din Oraşu Nou, au fost condamnaţi la executarea a 3 ani şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunilor de constituire de grup infracţional, trafic de droguri, trafic de persoane şi contrabandă cu ţigări.

Suspecţi de furt, depistaţi de poliţişti

            Un tânăr de 18 ani, din Odoreu, a fost reţinut marţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, Compartimentul Furturi din auto, fiind suspectat de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

            Poliţiştii judiciarişti, în cooperare cu poliţiştii Serviciului Criminalistic, au administrat în acest caz probe concludente din care rezultă că Romeo V. a sustras, pe timp de noapte, din două autoturisme bunuri în valoare de 250 lei, prejudiciul nefiind recuperat.                  

Faţă de suspect ofiţerii de cercetare penală au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

            Şi poliţiştii din Livada au depistat principalul suspect în cazul sustragerii unei cantităţi de insecticid din magazia unei societăţi comerciale, cu sediul în oraş. Marţi, în jurul prânzului a fost sesizată comiterea infracţiunii, poliţiştii reuşind în decursul aceleiaşi zile să identifice suspectul şi să recupereze aproape integral bunurile furate. Tânărul suspectat de comiterea furtului, Alexandru B., 27 de ani a relatat poliţiştilor că a sustras insecticidul pentru a-l valorifica şi a face astfel rost de bani. Acum, bărbatul este anchetat în cadrul unui dosar penal pentru furt calificat.

Lasati un comentariu