Ramona Mănescu,propunerea pentru Transporturi

• publicat la: 25 august 2013
Ramona Mănescu,propunerea pentru Transporturi

Premierul Victor Ponta a declarat pentru Mediafax ca este de accord  cu numirea Ramonei Manescu pentru postul de ministru al Transporturilor si va trimite Presedintiei o propunere in acest sens.

Deputatul Nini Sapunaru si europarlamentarul Ramona Manescu sunt cele doua nominalizari pentru Ministerul Transporturilor inaintate premierului Victor Ponta, in urma votului de sambata din BPN al PDL.

„Am facut BPN o propunere cuprinzand doua variante – dl. Nini Sapunaru, o propunere pe care am mentinut-o, deoarece atata vreme cat consideram ca un om politic are datele necesare pentru a fi un om politic bun, nu vom ceda niciodata amenintarilor gen santaj-mediatic, in care unii s-au specializat. Un om care poate fi sau nu acceptat de premier, de presedintele Basescu, dar care este sustinut fara pic de rezerva de PNL. Am adaugat inca o varianta, in persoana doamnei europarlamentar Ramona Manescu, unanim apreciata in PNL, cu experienta internationala, cu anvengura”, a declarat Crin Antonescu duminica, dupa sedinta liberalilor.

Majoritatea membrilor BPN al PNL au votat aceasta varianta, impotriva pronuntandu-se 15 membri ai BPN, au precizat surse liberale.

Tot duminca,Sorin Rosca Stanescu si-a pierdut  functia de consilier a presedintelui PNL, Crin Antonescu. Liderul PNL a luat aceasta decizie in timpul sedintei BPN in care se discutau propunerile pentru sefia Ministerului Transporturilor.

Lasati un comentariu