Victorie fără drept de apel pentru Simona Halep

• publicat la: 31 august 2013
Victorie fără  drept de apel pentru Simona Halep

România nu a mai avut de mult timp o sportivă precum Simona Halep! Românca a obtinut cea mai buna performanta din cariera sa la US Open, calificându-se in optimile de finală după ce a zdrobit-o pe rusoaica Maria Kirilenko, scor 6-1, 6-0.

Jucatoarea care va implini in luna septembrie 22 de ani nu i-a oferit nicio şansă Mariei Kirilenko, a 14-a favorita a competitiei.

Românca a inceput in forţă si a luat un avantaj consistent incă din startul meciului, castigand primele patru gameuri ale meciurile. Nu a durat mult si a câştigat si primul set cu 6-1, mai exact in 25 de minute.

Setul secund a fost o copie la indigo. Romanca a fost dezlantuita, in timp ce Kirilenko, fosta numarul 5 a lumii, a privit neputincioasa cum Halep reusea punct dupa punct si câştigă un set alb!

Simona Halep s-a calificat astfel in premiera in optimile de finala de la US Open dupa un meci ce a durat doar 50 de minute! O performanţă fabuloasă, de care doar jucătoare de nivelul Serenei Williams mai sunt capabile!

In optimile de finala, Halep o va intâlni pe italianca Flaivia Pennetta.

Pentru calificarea in optimile de finala, romanca si-a asigurat un cec in valoare de 165 de mii de dolari.

Simona Halep este lăudată de cele mai importante publicatii din intreaga lume dupa ce a reusit sa se califice in premiera in optimile de finala de la US Open.

Sunt foarte bucuroasă că am jucat atât de bine. A fost incredibil! Am jucat cel mai bun meci din intreaga cariera! Pur si simplu am crezut in mine”, a spus Halep dupa meci.

Intrebată care este secretul ascensiunii din ultima perioada, Halep a oferit două argumente.

„Sunt mai increzătoare si mai agresivă pe teren. Vreau să mă bucur de fiecare moment”, a mai spus românca.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu