Incidente la Carei

• publicat la: 13 October 2013
Incidente la Carei

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale împreună cu cei din cadrul Postului de poliție comunală Dorolț l-au depistat și reținut pe R. Attila de 28 ani, care poseda mandat european de arestare, emis de autoritățile din Austria pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și vătămare corporală. Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au identificat în trafic pe T. Gioni de 39 ani, în timp ce conducea în data de 11.10.2013, pe DJ 109L, în localitatea Trip, un autoturism marca Nissan Terano fără plăcuțele cu numărul de înmatriculare. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că plăcuțele de înmatriculare fuseseră reținute în data de 04.10.2013, pentru lipsa RCA și ITP.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe de înmatriculare au fost retrase.

 În data de 11.10.2013, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei au fost sesizați despre faptul că pe str. Ignișului o persoană de sex masculin este căzută la pământ. Sosiți la fața locului polițiștii au constatat că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, T. Layos de 51 ani l-a lovit cu pumnul în zona feței pe S. Istvan de 24 ani care se afla într-o stare avansată de ebrietate.

 T. Layos este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșiii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 În data de 12.10.2013, în jurul orei 08.30, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes, pe str. Cimitirului din municipiul Carei, la intersecția cu str. Tireamului, B. Gheorghe de 51 ani nu a respectat semnificația indicatorului „Cedează trecerea”, accidentându-l pe R. Vasile de 65 ani, care circula regulamentar pe bicicletă.

În urma testării conducătorului auto și a biciclistului cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ, celor doi fiindu-le recoltate și probe de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

R. Vasile a fost transportat la Spitalul Județean Satu Mare pentru efectuarea investigațiilor medicale.

În data de 12.10.2013, în jurul orei 08.10, în timp ce conducea un autoturism marca Volkswagen, pe DJ 194, în localitate Vetiș, I. Vasile de 49 ani a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autoturismul marca Dacia 1310, condus regulamentar de S. Sandor de 55 ani.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a lui S. Sandor și a lui B. Maria de 63 ani, precum și rănirea ușoară a lui M. Sabina de 23 ani, acestea două fiind pasagere în autoturismul Dacia.

Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.  

   În urma activităților desfășurate, polițiștii Postului de poliție comunală Supur l-au identificat, în data de 11.10.2013, pe K. Lorand de 39 de ani care, pătrunzând prin efracție într-un imobil nelocuit din localitatea Hurezu Mare, aparținând lui S. Ioan de 58 ani, a sustras cantitatea de 22,5 litri palincă.

            Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit părții vătămate.

.

Lasati un comentariu