Incidente grave la Budapesta după meciul Ungaria – România

• publicat la: 23 March 2013
Incidente grave la Budapesta după meciul Ungaria – România

Incidente grave au avut loc la Budapesta după fluierul de final al partidei dintre echipele nationale ale Ungariei si României.

Mai multi suporteri maghiari au atacat fortele de ordine iar jandarmii au reactionat prompt.

Ungaria a jucat impotriva României fara spectatori in tribune ca urmare a unei decizii FIFA. Pentru a nu fi lipsiti total de aportul fanilor, maghiarii au decis amplasarea unei scene in apropierea arenei “Ferenc Puskas”, acolo unde au sustinut concerte mai multe trupe locale si de unde “ultrasii” au putut sa ii incurajeze pe baietii lui Sandor Egervari.

Numai ca rezultatul final, 2-2, nu a fost pe placul celor doua mii de oameni, o parte dintre acestia alegand sa se lupte cu fortele de ordine prezente la fata locului.

Huliganii i-au atacat pe jandarmi cu sticle si pietre, avariind o masina, iar oamenii legii au reactionat destul de dur, cu gaze lacrimogene.

Mai multi unguri au primit lovituri dure, cativa fiind chiar retinuti pentru ca au provocat aceste incidente.

“E ca intr-o zonă de război”, au transmis corespondentii RTV dupa meciul de la Budapesta.

România a terminat la egalitate, scor 2-2, intalnirea disputata vineri seara cu Ungaria, in preliminariile Campionatului Mondial din 2014.

“Tricolorii” au obtinut remiza in prelungirile partidei disputate pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, fără spectatori.

 sursa ziare.com

comentarii

de jeno la 23 March 2013 - 16:25

Asa ar trebui si cu ultrasii nostri. Are dreptate Dragomir!

Lasati un comentariu