Târg de mobilă,decoraţiuni interioare şi plante de sezon la ExpoTransilvania

• publicat la: 9 octombrie 2013
Târg de mobilă,decoraţiuni interioare şi plante de sezon la ExpoTransilvania

EXPO Transilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj vă invită la cele mai importante evenimente expoziționale din Transilvania specializate în decorațiuni interioare, dotări și mobilă, produse și servicii pentru casă, flori și plante ornamentale, la Centrul expozițional EXPO Transilvania din Cluj-Napoca, în perioada 10-13 octombrie 2013:

            DECOMOB  Târg Naţional de Mobilă, componente şi accesorii din industria mobilei

            EXPO CASA-Expoziţie specializată pentru amenajarea şi decorarea casei

            FLOREX-    Expoziţie specializată de flori şi plante decorative           

Expozanții vă așteaptă cu mobilier modern, decorațiuni, dotări pentru casă, uși, centrale termice, lacuri și vopsele, flori, plante ornamentale, semințe și multe altele.

Locație: Centrul expozițional EXPO Transilvania, str. Aurel Vlaicu f.n. Cluj-Napoca; (cartier Mărăști, linii de transport în comun: troleibuz 4, 6, 7; autobuz 8, 30, 46B)

Program de vizitare:      10 – 12 octombrie, orele 10 – 18,00

                                                     13 octombrie, orele 10 – 16,00

DECOMOB – ediția XXV

Cel mai mare Târg Național de Mobilă din Transilvania

Târg Național cu o ediție de primăvară și una de toamnă, DECOMOB este cel mai mare Târg specializat de Mobilă din Transilvania. Este organizat de EXPO Transilvania impreunǎ cu partenerii sǎi: Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie Cluj.

Tematica ediției toamnă 2013 cuprinde următoarele grupe de produse: 

 – MOBILIER PENTRU INTERIOARE: dormitoare, camere de zi, sufragerii, camere pentru copii și tineret,  bucătării, biblioteci,  mobilier pentru saloane și holuri,  garderobe,  mese,  scaune; 

 – MOBILIER PENTRU BIROURI

 – MOBILIER PENTRU SPAȚII COMERCIALE.

 

EXPO CASA – ediția XIV

Cea mai importantă expoziție din zona central – nord-vestică a țării, specializată în design interior, amenajare și dotare case – EXPO CASA – este organizată de EXPO Transilvania și Camera de Comerț și Industrie Cluj. Aflat la cea de a XIV-a ediție, evenimentul va reuni în acest an firme din următoarele grupe:

 – DECORAȚIUNI  INTERIOARE

 – UȘI, FERESTRE ȘI FAȚADE 

 – INSTALAȚII DE ÎNCĂLZIRE ȘI CLIMATIZARE

 

FLOREX – ediția XVI

Expoziția de flori și plante de sezon, FLOREX, este un eveniment de tradiție mult așteptat de publicul clujean. În acest an se desfășoară cea de-a XVI-a ediție și reunește producători și comercianți de flori și plante ornamentale.

.

Lasati un comentariu