Infracţiuni depistate de Poliţie

• publicat la: 3 November 2013
Infracţiuni depistate de Poliţie

În cadrul acţiunilor specifice întreprinse,  de  polițiștii Serviciului Investigații Criminale,  de localizare şi depistare a persoanelor urmărite, la data de 01 octombrie a.c., au fost identificați și  prinși S. GHEORGHE, de 32 ani,domiciliat in Satu Mare, care poseda MEPI, fiind condamnat la 1,6 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de fals si uz de fals; K. VASILE, de 26 ani,domiciliat in Dorolt, jud. Satu Mare care poseda MEPI, fiind condamnat la 1,1 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de ultraj; R. IOSIF, de 34 ani,domiciliat in Lazuri, jud. Satu Mare care poseda MEPI, fiind condamnat la 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ultraj; R. IOAN, de 28 ani,domiciliat, care poseda MEPI, fiind condamnat la 8 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de ultraj și  M. MARIN, de 32 ani,domiciliat in Socond, care poseda MEPI, fiind condamnat la 2 ani închisoare pentru comiterea infracțiunii de furt.

            Susnumiții au fost încarcerați în arestul IPJ Satu Mare/

            De asemenea a fost depistat,  de către lucrătorii din cadrul PCTF Urziceni, R. GHEORGHE, de 29 ani, domiciliat în Carei, jud. Satu Mare, care poseda MEPI din 09.02.2007 pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației ,  în timp ce intra in tară prin Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni. Acesta a fost preluat de către lucrătorii S. I. C. – Compartimentul urmăriri in vederea încarcerării in arestul IPJ Satu Mare.  

          In  data de 01.11.2013 ora 13.05, pe DN 1C in localitatea Turulung, judetul Satu Mare, la intersectia cu strada Pașunii, P. ANNA, de 71 ani, pensionară, din localitatea Halmeu, judetul Satu Mare, conducand autoturismului marca Mazda, l-a accidentat grav pe S. STEFAN, de 56 ani, din Turulung, judetul Satu Mare, care circula cu bicicleta si nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers prin viraj la stanga. Ambilor participanti la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sange.            

            Polițiștii Sectiei 6 Politie Ruralășnad , au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 , de către un tânăr de 19 ani, domiciliat în com. Santau, jud.Satu Mare, despre faptul că sora acestuia, I. Gabriela Silvia de 21 ani, din com Santău, aflându-se la domiciliu cu fratele acesteia, în timp ce tăia frunze de tutun , aflându-se singură în camera proprie, s-a dezechilibrat și a căzut pe pardosea, iar cuțitul pe care îl avea in mana i-a stăpuns zona abdominală, fiind astfel transportată de urgență cu Ambulanța, la U.P.U. Satu Mare, unde a fost supusă interventiei chirurgicale. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit că în cauză nu există suspiciuni de agresiune din partea altei persoane.

            Cercetările continuă.

            În  data de 02.11.2013, orele 12,17, in localitatea Paulesti, judetul Satu Mare, B. Ioan de 41 ani, conducând autoturismul marca Mercedes, proprietate personala, pe fondul efectuarii  unui viraj la stanga fară să se asigure a intrat în coliziune cu motocicleta marca Honda, condusă de un bărbat de 44 ani, din Odoreu, judetul Satu Mare. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului. Coducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.              

            La data de 02.11.2013, orei 17.40, lucrătorii Biroului Politiei Rutiere Carei l-au depistat in trafic pe F. STEFAN, de 47 ani, domiciliat in localitatea Ciumești, jud. Satu Mare, în timp ce conducea tractorul marca V 650. Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta indica o  alcoolemie de 0,57 Mg./L alcool in aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

            Susnumitul i s-a întocmit dosar penal.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 93 sancţiuni contravenţionale în valoare de 7.530 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  92  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 33.370 lei.

 

Lasati un comentariu