Se întâmplă în România: Bătaie între un primar şi poliţişti

• publicat la: 21 November 2013
Se întâmplă în România: Bătaie între un primar şi poliţişti

UPDATE:

Primarul comunei Belin din judeţul Covasna, Siko Imre, şi alte două persoane, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după ce i-ar fi bătut pe şeful de post din localitate şi pe ajutorul acestuia.

Aceştia sunt cercetaţi pentru ultraj, după ce i-ar fi bătut pe poliţişti.

Bătaia a avut loc miercuri seară, în comuna Belin.

 

 

Patru persoane din Covasna, între care şi primarul comunei Belin, Siko Imre, sunt cercetate pentru ultraj, fiind acuzate că i-au lovit cu pumnii pe şeful de post din localitate şi pe ajutorul acestuia. Unul dintre suspecţi ar fi încercat să îl stranguleze pe un poliţist cu o cravată.

Bătaia a avut loc, miercuri seară, în comuna Belin.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, Nicoleta Marin, citată de Mediafax, primele verificări arată că şeful de post din comună şi ajutorul acestuia, aflaţi în autospeciala de serviciu pe un drumul comunal , ar fi fost blocaţi în trafic de un autoturism în care se aflau două persoane. Una dintre cele două persoane, care ar fi fost beată, le-ar fi solicitat poliţiştilor explicaţii cu privire la motivul prezenţei lor, la acea oră, în comună, adresându-le injurii şi agresându-i fizic, a precizat Nicoleta Marin.

La scurt timp, acelaşi autoturism a oprit în faţa sediului Postului de Poliţie, iar din acesta au coborât patru persoane, respectiv cei doi bărbaţi, alături de un al treilea bărbat şi o femeie.

Ulterior, şeful de post şi ajutorul acestuia ar fi fost loviţi cu pumnii de cele patru persoane, în faţa Postului de Poliţie, iar unul dintre suspecţi ar fi încercat să îl stranguleze pe un agent cu o cravată.

Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească spray lacrimogen.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Covasna, comisarul şef Ion Popa, a declarat, corespondentului Mediafax, că unul dintre agresori este primarul comunei Belin, Siko Imre./cotidianul.ro

comentarii

de matei la 23 November 2013 - 09:28

cam asa ar fi actionat si altii daca dewcentralizarea jupanului dragnea ar fi inclus si politia.
noroc ca altii au capul pe umeri si nu uiita in ce tara traim!

Lasati un comentariu