Liberalii careieni la final de an

• publicat la: 29 decembrie 2013
Liberalii careieni la final de an

Sâmbătă,28 decembrie 2013,liberalii careieni s-au reunit pentru traditionala întâlnire de sfârşit de an.Au onorat cu prezenţa presedintele organizaţiei judeţene,europarlamentarul Ovidiu Silaghi,presedintele organizaţiei municipale sătmărene,Adrian Ştef,preşedinta organizaţiei judeţene a femeilor liberale Dorina Grunfeld,secretarul  organizaţiei judeţene,viceprimar Marcela Papici,reprezentanţi ai organizatiilor liberale din satele şi comunele limitrofe şi mulţi alţi invitaţi.

Evenimentul a avut loc in sediul proaspăt renovat  prin  contribuţia exclusivă a consilierilor  PNL  Carei.

Preşedintele Ilie Ciută a făcut un scurt bilanţ al activităţilor din anul 2013,adresând mulţumiri  celor 6 consilieri,organizaţiei de femei şi celei de tineri pentru implicare dar şi membrilor de partid pentru susţinere.

Au rostit alocutiuni europarlamentarul Ovidiu Silaghi,preşedintele CJ,Adrian Ştef  şi viceprimarul Marcela Papici care au avut numai cuvinte de laudă la adresa organizatiei liberale careiene,apreciind implicarea de care dau dovadă membrii acesteia.

Asistenţa numeroasă şi bucatele pregătite de gazde au fost binecuvântate de preotul Cosmin Bontea.Atmosfera de sărbătoare a fost  întregită de frumoase colinde interpretate de toţi cei de faţă.

comentarii

de Ocean la 30 decembrie 2013 - 08:11

Frumos Liberalilor. Sunte-ti o forta mare si unita.aratati acest lucru, celor care va dusmanesc. La multi ani.

de bovis la 30 decembrie 2013 - 14:01

Ma ca multi mai sintieti…..
Bovis Ovis

de liberal careian la 30 decembrie 2013 - 15:13

Multumim domnule presedinte CIUTA ca va ganditi la noi la fiecare sarbatoare si nu numai cand avem de lucru!
Va sustinem si pe mai departe si va multumim ca sunteti un exemplu pentru toti!
Nu degeaba sunteti apreciat de toate oficialitatile!
Fiecare partid si-ar dori un asemenea presedinte !
Asteptam sa candidati si sa aratati ca se pot face lucruri frumoase si fara sa bagi mana in banii publici.Dovada ca dvs asa ati procedat la firma si aveti casa si masini din dividende si nu dupa ce ajungeti la primarie va sporiti averea!

de Lavinia la 30 decembrie 2013 - 15:18

liberalii careieni au presedinte nu un infractor care ia de la altii ca sa isi acopere cheltuielile grandomane…….presedintele ciuta nu are nevoie de tepe la gardul casei cum isi pune presedintele udmr carei si nici politie locala care sa il apere …..de ce va e frica domnu jenica??????

Lasati un comentariu