Trei accidente într-o singură zi

• publicat la: 17 decembrie 2013
Trei accidente într-o singură zi

Trei sătmăreni, printre care şi o fetiţă de numai 10 luni, au fost victimele unor accidente de circulaţie produse luni în judeţ.

            Fetiţa de 10 luni şi mama sa au fost rănite în urma unui accident produs în Piaţa Titulescu din municipiu, luni, după ora 13.00. Un şofer de 26 de ani, Claudian M., nu a acordat prioritate de trecere maşinii conduse de Zsolt S., de 30 de ani, în care se aflau şi victimele, şi a intrat în coliziune cu aceasta. În urma impactului Marta S., de 25 de ani, a fost rănită grav, iar fetiţa sa a scăpat cu răni uşoare.

            Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

            Tot în cursul zilei de luni, poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi, după ora 19.00, de personalul medical al secţiei Urgenţe că la spital s-a prezentat o tânără de 25 de ani care a fost victima unui accident  de circulaţie.

            Din ancheta derulată de poliţiştii rutieri a rezultat că accidentul s-a produs în cursul dimineţii, la puţin timp după ora 08.00. Victima, Adriana L., traversa strada pe culoarea verde a semaforului, când a fost accidentată uşor de autoturismul condus de Daniela R., de 49 de ani. La respectivul moment, după o înţelegere prealabilă cu victima, conducătoarea auto, constatând că femeia nu a fost rănită grav, a părăsit locul accidentului, fără a mai sesiza Poliţia.

            În cursul serii însă, tânăra de 25 de ani s-a deplasat la spital pentru mai multe investigaţii medicale, acuzând dureri.

            Astfel,  conducătoarea auto implicată în accident este acum anchetată şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei.

            Pornind de la acest caz concret şi având în vedere şi alte evenimente rutiere produse în ultima perioadă, în care conducătorii auto au părăsit locul accidentului, recomandăm şoferilor să sesizeze de îndată Poliţia în cazul în care sunt implicaţi în accidente soldate cu victime. Astfel, vor putea fi efectuate cu celeritate toate procedurile impuse într-o atare situaţie, inclusiv investigaţiile medicale, neputând interveni aspecte neprevăzute, ce pot atrage şi o altă încadrare juridică, mult mai gravă, a faptei.

Lasati un comentariu