Vremea colindelor la Asociaţia Werdnig Hoffman

• publicat la: 23 decembrie 2013
Vremea colindelor la Asociaţia Werdnig Hoffman

Sărbătoare la  sediul provizoriu al Asociaţiei Werdnig Hoffman din Carei.Asociatia  reprezintă bolnavii cu Sindrom Werdnig Hoffman si alt handicap locomotor cauzat de o boală rară sau comună, din Carei si din toată tara precum si familiile acestora.

Sâmbătă seara,membrii asociatiei,voluntarii,sustinătorii si câţiva consilieri au colindat impreună în aşteptarea Crăciunului.

A fost prezent şi grupul de colindători de la Liceul Teoretic Carei sub indrumarea prof. Angela Gabor.

Dacă membrii asociatiei au primit pungi cu cadouri,aceştia au multumit celor care au fost alături de ei pe intreg parcursul anului,oferindu-le câte un calendar personalizat,ca de fiecare dată in preajma sărbătorilor de iarnă.

Presedintele asociatiei,Robert Veres,a făcut un scurt bilanţ al  activităţilor desfăşurate în  acest an,a vorbit despre proiectul depus  pentru care se aşteaptă un  răspuns pozitiv in lunile care urmează.

O atmosferă caldă,destinsă a domnit pe parcursul intregii seri,unde in jurul unui pahar de suc si a unui biscuite s-au depănat amintiri si s-a discutat despre viitoare proiecte de activităţi.

„In numele asociatiei Werdnig Hoffman, as dori să le urez tuturor Sărbători fericite si traditionalul La multi ani! As vrea să le multumesc tuturor care ne-au fost alături, care ne-au sprijinit si ne-au ajutat să realizăm acele multe activităţi pe care am reusit să le intreprindem in acest an! Si sper ca si in anul ce vine vom continua să colaborăm la fel de bine! ” a declarat pentru Buletin de Carei,preşedintele AWH,Robert Veres.

 redactia

Lasati un comentariu