Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Satu Mare primeşte vizita partenerilor de proiect de la Carei

• publicat la: 25 ianuarie 2014
Școala Gimnazială ,,Avram Iancu” Satu Mare primeşte  vizita  partenerilor de proiect de la Carei

 

     În cadrul proiectului educațional pe care îl are Școala Gimnazială ,,Avram Iancu”Satu Mare și Școala Gimnazială Nr. 3 Carei intitulat ,,MARII CLASICI PRINTRE NOI” s-a desfășurat in data de   24 ianuarie 2014, o activitate închinată marelui poet național Mihai Eminescu  și prietenului său Ioan Slavici.

    Activitatea a început cu o prezentare power point a vieții și activității celor două personalități pregătite de elevii școlilor participante.


    A urmat  un moment dedicat ,,Luceafărului poeziei românești” pregătit de doamna profesoară a școlii gazdă  Demeter-Codrean Codruța împreună cu elevii clasei a VII-a.

  Elevii Școlii Gimnaziale Nr. 3 Carei coordonați de doamnele profesoare Acălfoaie Lavinia și Hajlak Angela au continuat cu o dramatizare după ,,Păcală în satul lui” de Ioan Slavici pentru aniversarea marelui clasic.

    Participând ca spectatori activi, elevii clasei  a III-a B au dorit să nu treacă neobservată prezența lor și au prezentat desene pe tema ,,Hora Unirii” marcând astfel ziua de 24 Ianuarie,Unirea Țării Românești cu Moldova.

     La final elevii au avut parte de un moment de relaxare și socializare în care și-au dezvoltat abilitățile de comunicare.

     Cu promisiunea de a se reîntâlni în martie când va avea loc cea de a treia activitate din cadrul proiectului educațional  atât elevii cât și profesorii s-au despărțit cu speranța că viitoarea revedere va fi la fel de  bogată și de fructuoasă.

 

Lasati un comentariu