Accidente,furturi,sancţiuni…

• publicat la: 13 februarie 2014
Accidente,furturi,sancţiuni…

Miercuri, în jurul orelor 09,50, un bărbat angajat al unei societăţi comerciale din municipiu în timp ce îşi desfăşura activitatea la o maşină de găurit verticală, un element al maşinii i-a prins mănuşa echipamentului de protecţie pe care îl purta, provocându-i leziuni la degetele mâinii drepte.La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, personal medical şi reprezentaţi a Inspectoratului Teritorial de Muncă. Persoana a fost transportată la Spitalul Judeţean pentru a I se acorda asistenţă medicală.Cercetările continuă în cauză.

                                   Autoturism depistat cu seria şasiu  modificată

   Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma activităţilor desfăşurate au depistat autoturismul marca VW , care în urma prezentării la Registrul Auto Român , s-a stabilit că seria de şasiu prezintă modificări.

            A fost identificat proprietarul autoturismului în persoana numitului Cristian C., în vârstă de 35 de ani. Autovehiculul a fost indisponibilizat temporar în vederea expertizării pentru stabilirea seriei de şasiu autentice.

            Cercetările continuă în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire la furt.

                            Prins în trafic conducând fără permis de conducere

            Ieri, pe raza localităţii Negreşti Oaş , poliţiştii rutieri au oprit în trafic un autoturism marca Mercedes condus de o persoană de sex masculin.

            În urma verificărilor efectuate s-a constatat că , conducătorul auto Daniel C., de 32 de ani, a urcat la volanul autoturismului deşi nu posedă permis de conducere de nici o categorie. Totodată pentru autovehiculul pe care l-a condus acesta nu a avut încheiată asigurare obligatorie valabilă.

       Cel în cauză este cercetat pentru conducere fără permis de conducere denici o categorie. 

                                             A furat şi a fost prins        

              Aseară , numita Claudia V, din Satu Mare a reclamat faptul că un bărbat a pătruns fără drept într-un apartament pe care femeia îl deţine pe raza municipiului .

              Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au stabilit că bărbatul a pătruns în locuinţă prin forţarea uşii de acces şi a sustras bunuri din incintă. Apartamentul  nu era locuit . Andrei V. , este cercetat pentru furt calificat în stare de libertate. Bărbatul nu este la prima abatere de acest gen .

             Ieri ,  poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru mediul Urban au desfăşurat o acţiune pe linia normelor de convieţuire socială , respectiv identificare şi sancţionarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r , în zona magazinelor Auchan şi Billa  ,strada  Calea Traian   ocazie cu care au fost aplicate contravenţii  de peste   8600 lei.

            Miercuri, poliţiştii rutieri au  acţionat pentru reducerea riscului rutier şi depistarea participanţilor la trafic care nu respectă normele rutiere legale pentru evitarea implicării acestora în evenimente rutiere.Au fost aplicate 451  contravenţii în valoare de  23000 lei.

 

Lasati un comentariu