Audienţe în teritoriu

• publicat la: 12 februarie 2014
Audienţe în teritoriu

În Viile Satu Mare, Terebeşti şi Craidorolţ au avut loc ieri, 11 februarie întâlniri între localnici şi subprefectul judeţului Satu Mare, Cristian Sasu, respectiv directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Claudiu Sulea.

Principalele teme abordate au fost cele de fond funciar, starea drumurilor, canalizarea şi staţiile de epurare, proiectele desfăşurate prin PNDL, proiectele de reabilitare şi igienizare a unităţilor de învăţământ, extinderea reţelelor electrice, spaţiile verzi, etc.

Locuitorii din Viile Satu Mare s-au plâns de încetineala cu care sunt eliberate titlurile de proprietate pe terenuri. Aceştia spun că până în prezent doar pentru 29% din suprafaţa totală de 970 de hectare de teren au fost eliberate titluri de proprietate. Localnicii au mai prezentat situaţia drumului Viile Satu Mare – Medişa şi au cerut sprijin de la conducerea CJ pentru reabilitarea acelui tronson în lungime de 9.700 metri.

În comuna Terebeşti, pe lângă problemele legate de fondul funciar s-a cerut sprijin pentru renovarea dispensarului din comună şi implementarea proiectului “apă-canal” prin PNDL.
Subiectele abordate la Craidorolţ au fost legate de reabilitarea drumului Craidorolţ – Ţeghea – Mihăieni. Totodată, locuitorii au cerut ca două curse din cele care tranzitează localitatea să îşi prelungească traseul până în satul Crişeni. De asemenea, s-a solicitat ca loturile de lapte contaminate care se află în unităţile şcolare din comună să fie retrase.

Lasati un comentariu