Accidente,furturi,…

• publicat la: 9 martie 2014
Accidente,furturi,…

În data de 07.03.2014, polițiștii formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș l-au depistat și reținut pe P. Gabriel de 39 ani, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighetu Marmației, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În data de 07.03.2014, ora 07.30, polițiștii formațiunii de Investigații Criminale din cadrul Secției 1 Poliție Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 06.00, T. Istvan, de 47 ani, angajat al unei societăți comerciale din municipiul Satu Mare, a sustras cantitatea de aproximativ 30 litri motorină din rezervorul unui autocamion aparținând respectivei societății, autocamion care fusese parcat în curtea interioară a blocului unde acesta domicilia.

Prejudiciul în valoare de 180 lei a fost recuperat și predat părții vătămate, autorului fiindu-i întocmit dosar penal.

Polițiștii Secției 5 poliție rurală Petrești împreună cu jandarmi din cadrul Grupei Operative de Jandarmi Carei au organizat și efectuat în data de 07.03.2014, între orele 08.00 – 11.00, o acțiune în comuna Andrid, pe linia descoperirii autorilor de infracțiuni, a persoanelor urmărite și a persoanelor care domiciliază pe raza comunei fără forme legale. În urma acțiunii desfășurate au fost aplicate 21 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 825 lei și a fost identificat B. Attila de 25 ani, ca fiind autorul a 3 furturi, comise în perioada 25.10.2013 – 14.02.2014, când a sustras din anexele unor locuințe de pe raza comunei diferite alimente. Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

Polițiștii postului de poliție comunală Socond l-au identificat pe M. Ludovic de 31 ani care, în data de 06.03.2014, în jurul orei 20.30, a sustras un acumulator auto marca Rombat de pe un tractor parcat în curtea unui imobil de pe raza comunei Socond.

Prejudiciul în valoare de aproximativ 500 lei a fost recuperat și restituit părții vătămate. Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

În data de 07.03.2014, în jurul orei 03.30, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare, polițiștii Secției 4 poliție rurală Beltiug l-au identificat pe L. Alexandru de 30 ani care, în aceeași noapte, a pătruns prin efracție în incinta unui magazin de pe raza comunei Terebești, de unde a sustras 6 pachete de țigări și o sticlă de șampanie, cauzând un prejudiciu în valoare de 299 lei.

Prejudiciul a fost recuperat și restituit părții vătămate, autorul fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Polițiștii postului de poliție comunală Acâș îl cercetează, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pe N. Vasile care, în cursul lunii februarie, a sustras un arbore marcat, de esență cer, cu diametrul de 40 cm, în valoare de aproximativ 200 lei, de pe suprafața de pădure deținută de către B. Vasile pe raza localității Unimăt.

În data de 07.03.2014, orele 16.25, polițiștii Secției 6 poliție rurală Tășnad au fost sesizați, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către G. Ciprian de 24 ani, despre faptul că, în jurul orei 16.15, în timp ce se afla pe marginea DN 19 A,  la ieșirea din localitatea Supuru de Sus, a fost acostat și agresat fizic de către R. Adrian de 35 ani, care i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele.

R. Adrian este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În urma activităților desfășurate, polițiștii Postului de poliție comunală Doba l-au identificat pe H. Nicolae de 48 ani, ca fiind autorul unui furt rămas inițial cu AN, comis în perioada 10.12.2013 – 20.02.2014 când, cu ajutorul unor chei potrivite, a pătruns într-o locuință de pe raza localității Boghiș, de unde a sustras mai multe bunuri în valoare de 2400 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50% și restituit părții vătămate.Cercetările continuă cu autorul în stare de libertate.

În data de 07.03.2014, în jurul orei 22.20, polițiștii Secției 6 poliție rurală Tășnad au fost sesizați, prin sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, de către M. Viorel de 31 ani despre faptul că pe str. Crasnei din Supuru de Jos a avut loc un scandal.

Deplasându-se la fața locului polițiștii au stabilit că în urma unei discuții contradictorii între M. Mircea de 34 ani și C. Iulian de 24 de ani, avute la un bar de pe raza localității Supuru de Jos, în timp ce se deplasau pe str. Crasnei din localitate, acesta din urmă i-a aplicat o lovitură cu un par lui M. Mircea în zona capului. La rândul său, fratele victimei, M. Viorel, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii autorului agresiunii.

În urma leziunilor suferite M. Mircea a fost transportat cu ambulanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Polițiștii îi cercetează pe C. Iulian, M. Viorel și M. Mircea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii postului de poliție Craidorolț îl cercetează sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe pe P. Iacob de 47 ani, care în data de 08.03.2014, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat soției mai multe lovituri cu pumnii în zona feței. Victima a fost transportată la Spitalul Carei în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În data de 08.03.2014 polițiștii din cadrul Poliției orașului Negrești Oaș    l-au identificat în trafic pe L. Vasile de 51 ani, în timp ce conducea pe str. M. Eminescu din Negrești Oaș un autoturism marca Opel, fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

K. Ioan de 36 ani este cercetat în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, de către polițiștii postului de poliție Moftin după ce, în noaptea de 08/09.03.2014, și-a agresat concubina, căreia i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul în zona feței.  

 

Lasati un comentariu