Accidente,furturi….la sfârşit de săptămână

• publicat la: 8 decembrie 2013
Accidente,furturi….la sfârşit de săptămână

            La data de 07.12.2013, orele 14.45, Poliția municipiului Carei a fost sesizată de către D. Rodica, administrator la o societate comercială din Carei, despre faptul că o persoană de sex feminin ce se afla în incinta localului, a sustras suma de 70 lei din casa de marcat. Polițiștii au stabilit faptul că M. Monica de 37 ani, domiciliată în comuna Foieni, aflându-se în stare avansată de ebrietate și profitând de neatenția barmanei de serviciu, a sustras din casa de marcat suma de 70 lei, după care a ieșit din local. A fost identificată de către organele de poliție, având asupra sa suma de 70 lei, pe care a recunoscut că i-a sustras din bar. Susnumita este cercetată în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.            

             În data de 07.12.2013, ora 18.25, lucrătorii Secției 1 Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că  B. Cornel de 59 de ani din Valea Vinului, a fost tăiat la mâna dreaptă de către o persoană, în grădina casei sale. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că numitul O. Vasile de 53 de ani, din aceeași localitate, a intrat fără drept în grădina părții vătămate, ocazie cu care a fost surprins de către aceasta. Între cei doi a avut loc o altercație, în urma căreia B. Cornel s-a tăiat la mâna dreaptă în securea lui O. Vasile, fiind transportat la Spitalul Județean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, față de O. Vasile s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

 

La data de 07.12.2013, orele 19:08 patrula de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad, formată dintr-un agent de poliție și un subofițer jandarm, a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către S. Cornel, de 58 ani din comuna Acâș, sat Unimăt, despre un furt de bani din locuință. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în jurul orei 17:30, numiții C. Grigore de 22 ani și M. Victor de 65 ani, ambii din Unimăt, au consumat băuturi alcoolice împreună cu partea vătămată, în locuința acesteia, iar după plecarea celor doi, partea vătămată a constatat dispariția sumei de 460 lei din portofel. Polițiștii au stabilit că C. Grigore și M. Victor sunt autorii furtului de bani, fapt pentru care susnumiții sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

La data de 07.12.2013, ora 21.43, pe DN 19 A, în apropierea Aeroclubului Satu Mare, conducătorul auto S. Titu, de 52 ani, din sat Ursa, comuna Gîrcov, județul Olt, conducând autoturismul marca VW Transporter, pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă și a consumului de alcool, a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă și a intrat în șanțul de pe partea dreaptă a direcției de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările în cauză continuă.

            La data de 08.12.2013, a fost identificată pe raza municipiului Satu Mare numita Munteanu Cristina Elena de 37 ani din Satu Mare, persoană care figura ca dispărută de la domiciliu din data de 29.11.2013.

La data de 06.12.2013, în jurul orelor 17.33, patrula de siguranță publică din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, de către J. Ciprian de 28 ani din comuna Supur, sat Giorocuta, despre faptul că a fost amenințat de către numitul P. Vasile. Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că, la data de 06.12.2013, în jurul orei 17.00, P. Vasile de 32 ani, din aceeași localitate, l-a oprit pe J. Ciprian pe stradă în localitatea Giorocuta și l-a amenințat că îl va înjunghia când îl va prinde singur pe stradă. Față de P. Vasile se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

 

Lasati un comentariu