Alesul PSD pentru Senat este nemulţumit de biroul primit

• publicat la: 11 martie 2014
Alesul PSD pentru Senat este nemulţumit de biroul primit

Călin Popescu Tăriceanu,senator independent, le-a prezentat ziariştilor biroul pe care l-a preluat în calitate de şef al Senatului.Tăriceanu s-a arătat nemulţumit de clădire, despre care a a afirmat că e total nefuncţională.

Este o clădire care se dorea, în perioada comunistă, să reflecte realizările regimului, avea un scop propagandistic extraordinar”, a arătat Tăriceanu.

Nici  arhitectura clădirii nu este pe placul  noului preşedinte al Senatului, acesta afirmând că este vorba de un stil neoclasic, „complet nefiresc pentru sfârşitul secolului XX, când deja era o arhitectură modernă, funcţională” şi că stilul nu este concordant cu arhitectura şi stilul zilelor noastre.

Călin Popescu Tăriceanu a făcut referire şi la dimensiunile clădirii, care fac ca şi costurile de întreţinere ale acesteia să fie foarte mari. „Funcţionăm în ea, nu avem altă clădire, la începutul anilor ’90, nu ştiu dacă vă amintiţi, erau tot felul de sugestii ce să se întâmple cu această clădire. Dărâmarea ei era prea costisitoare”, a spus Tăriceanu,potrivit cotidianul.ro.

Fostul liberal Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni după-amiază, presedinte al Senatului, fiind  preferat de Victor Ponta oricărui alt  membru al coalitiei aflate la guvernare.

Lasati un comentariu