Accident mortal pe DN 19 în afara localităţii Mădăras

• publicat la: 6 aprilie 2014
Accident mortal pe DN 19 în  afara localităţii Mădăras

Azi,  6 aprilie a.c. în jurul orelor 14,22, pe DN 19, în afara localităţii Mădăras judeţul  Satu Mare, Demian Alexandru de 25 ani din Satu Mare, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraş Ardud, conducând motocicleta marca Honda, proprietate personală, achiziţionată  recent, aflat in timpul liber, pe fondul conducerii imprudente, pe partea stângă a carosabilului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers intrând în coliziune cu un auto , condus de O. Nicoleta de 39 ani, din Satu Mare. In urma impactului a rezultat decesul motociclistului şi rănirea uşoară  a unei minore de 11 ani, pasageră in autoturism.

            Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest,  rezultatul fiind negativ.

            Agentul de poliţie este  încadrat în MAI –Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Satu Mare,  Politia Oraş Ardud, din anul 2012, fiind absolvent al Şcolii de agenţi  de poliţie Septimiu Mureşan din Cluj Napoca,  necăsătorit,   având o conduita deosebită la locul de muncă.

            Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare îşi exprimă regretul pentru tragicul eveniment şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi însănătoşire grabnică fetiţei rănite.

Lasati un comentariu