Braconaj piscicol

• publicat la: 4 aprilie 2014
Braconaj piscicol

În cursul zilei de  02 aprilie a.c., poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Carei şi cei ai Biroului Rutier Carei, în cadrul unei acţiuni pentru depistarea persoanelor care pescuiesc ilegal pe timpul prohibiției pe canalul râului Homorod, în zona com. Moftin,  au depistat  5 persoane (bărbaţi), care pescuiau cu undițe. Bărbaţii cu vârste cuprinse între 15 şi 47 ani, toţi din localitatea Terebeşti şi fără ocupatie,  sunt cercetați în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de pescuit ilegal în perioadă de prohibiție, prev. si ped. de Leg. 23/2008.            

            Ieri, în jurul orelor 13,48, am fost sesizaţi prin Serviciul Apeluri de Urgenţă 112 de către un bărbat din Satu Mare, despre faptul că în incinta unei societăţi comerciale din municipiu, într-un atelier de reparaţii auto, a avut loc un accident de muncă. Victima,  un bărbat din com. Vetis, sat Decebal, a fost transportat la Spitalul Judetean I Satu Mare de catre un echipaj al ambulantei.  Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infractiunii de accident de muncă- vatamare corporala din culpa.În cauză cercetările continuă.         

       Poliţiştii  Sectiei 6 Politie Rurală Tăşnad au fost sesizati telefonic despre producerea unui incident.

             O femeie de 48 din Chereusa, jud Satu Mare, in timp ce se afla intr-o anexa a locuinței sale, un perete de chirpici a cazut peste ea, accidentand-o. Victima a fost transportata cu ambulanta la Spitalul Judetean Satu Mare, urmand a se stabili diagnosticul.

            În cauza s-a întocmit dosar sub aspectul savarsirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 203 sancţiuni contravenţionale în valoare de 13.610 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  72  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.270 lei.

comentarii

de AVPS Sportivii Adevarati la 7 aprilie 2014 - 11:14

Cei de la Politie au uitat sa aminteasca, ca la sesizarea noastra au venit la fata locului.

Lasati un comentariu