„Sportivii Adevăraţi” populează cu crap şi amur

• publicat la: 1 aprilie 2014
„Sportivii Adevăraţi”  populează cu crap şi amur

Potrivit unui comunicat trimis la redactie,in cursul ultimei zile a lunii martie, Asociatia de Vanatori si Pescari Sportivi „Sportivii Adevarati” (AVPS Sportivii Adevărati)  a  populat cu peşte (crap si amur) Canalele Homorod, Canalul mare Berveni si Râul Crasna,domenii aflate in administrarea acesteia.

Popularea a avut loc conform legii in prezenta inspectorului piscicol Florin Balog dar si a catorva pescari interesati . Dupa  perioade de discutii intre asociatiile  de profil, se pare ca lucrurile intra intr-un fagas normal si evolueaza  spre binele habitatelor piscicole naturale.

Presedintele AVPS  Sportivii Adevarati, Szeremi Attila invita toti pescarii sa respecte perioada de Prohibitie,adica  01.04.2014 – 01.06.2014 si transmite tuturor braconierilor ca gradul de  toleranta la aceste infractiuni este 0. „Nu voi ierta pe nimeni, si  ma bazez pe implicarea pescarilor pentru a proteja impreuna locurile de pescuit in  peisaje inca salbatice, neatinse de modernizari.Dorinta mea este de a colabora din ce in ce mai bine cu ANPA pentru ca avem nevoie unii de altii in eforturile  noastre de ocrotire a naturii”.

Cantitatea de peste cu care s-a facut popularea este de  401 bucati  crap intre 500gr si 1 kg si 68 bucati  amur de 2 kg – 3kg.

comentarii

de pescar la 2 aprilie 2014 - 12:32

Aia da. Nici din astea nu am mai pomenit. In sfarsit se baga peste! Ca nu s-a mai pomenit asa ceva in ultimii ani. Felicitari!

Lasati un comentariu