Sprijin şi zâmbete pentru cei vârstnici în prag de sărbători

• publicat la: 18 aprilie 2014
Sprijin şi zâmbete pentru cei vârstnici în prag de sărbători

 Organizația Femeilor Liberale din Carei,prin intermediul câtorva reprezentante,a  petrecut momente dragi alături de vârstnicii Centrului de Ingrijire si Asistenta   Sociala “Alexandru” Carei.

       La întrebarea ”Ce este înțelepciunea? ”,Constantin Noica spunea ” Înţelepciunea? Este o stare sau un demers, în speţă unul de armonie, echilibru, măsură. Se poate vorbi de esenţa, firea ei, dar nu de adevărul ei” și unde putem găsi această înțelepciune decât acolo unde părinții și bunicii noștri există. 

 Așa cum de fiecare dată procedează în preajma sărbătorilor importante,OFL a dăruit cu mult drag  legume proaspete, ouă colorate, fructe, zâmbete, povești de viață, au alungat tristețea, izolarea, grijile materiale. Pentru că singurătatea este grea indiferent de vârstă, doamnele liberale au făcut ca bătrânețea să fie mai frumoasă iar vârstnicii să se bucure de viață fiind tratați cu respect, ajutându-i să se simtă integrați în societate, activi și prețuiți. Aducem mulțumiri celor implicați în această campanile de voluntariat, celor cu suflet mare, coordonatorului centrului,Gheorghe Pop, care este mereu atent la nevoile celor ajunşi în acest aşezământ.

OFL Carei

comentarii

de careian la 19 aprilie 2014 - 09:17

de cand este noul director viata batranilor e cu totul alta si merita multumiri pentru cum se ingrijeste de ei!
acum primesc pulpe de pui si mici la gratar si se fac activitati si pentru ei si se simt mai importanti nu ca niste paria ca si pana acum.
pana si aerul in camin este altul pentru ca nu se mai fura solutii de curatat si nici nu se face curatenie de craciun si de pasti numai!
pana era udemeristu la conducere era un dezastru pentru batrani dar pentru el era mana cereasca functia;nu degeaba a umblat jeno sa il puna inapoi ca el stie cum e sa nu ai ce pune pe masa dupa ce ai papat toate comeseoanele si ai ramas numai cu datoriile ca nu ai stiut nici firmele lui sa le conduca si toate 4 au falimentat.urmeaza orasu care deja are 10 milioane de euro datorie.
Sarbatori fericite pentru toti!

de viorel la 19 aprilie 2014 - 09:57

iar vei veni jeno pe la biserica sa tragi de noi si sa nu ne putem bucura de pasti crestineste?
la voi la biserica nu estre sarbatoare sau deja nu te primeste lumea nici acolo si intri unde poti?
cu ce ai ajutat bisericile romanesti inafara de ce li se cuvine de la oras asa cum dai sutele de milioane la cele maghiare?
pentru ele se gasesc mereu bani cu sacu iar la romani dai cateva milioane?
da la ianculesti la biserica de ce nu dai ca si la alate culte din oras daca tot platesc la carei darile?
macar daca intri in bisericile romanesti sa ai bunul simt si sa iti faci cruce ca asa e obiceiul la noi si nu ne e rusine de noi ca suntem crestini!

de sergiu la 19 aprilie 2014 - 15:13

felicitari doamnelor!
mereu atente de sarbatori cu cei necajiti si fara familii!
Sarbatori Fericite!

de laura la 19 aprilie 2014 - 15:29

dragute doamnele liberale si mai ales grijulii cu batranii si bolnavii.
si de craciun au fost prezente dar de fapt in fiecare an fac multe activitati.
tot asa si mai departe!

Lasati un comentariu