Agresiune finalizată la spital

• publicat la: 10 iunie 2014
Agresiune finalizată la spital

 

La data de 09.06.2014, orele 10.20 lucrătorii Secției 6  Poliție Rurală  Tășnad au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență 112, despre faptul că la Spitalul Județean Satu Mare a fost transportată de urgență în stare de inconștiență numita P. Viorica de 63 ani, care prezenta politraumatism cranian prin agresiune fizică și multiple lovituri. În urma investigațiilor efectuate de către polițiști, s-a constatat faptul că, în data de 07.06.2014, în urma unor neînțelegeri și a discuțiilor contradictorii avute cu fostul soț, N. Vasile de 60 ani, având domiciliul comun în comuna Acâș, sat Unimăt, județul Satu Mare, acesta i-a aplicat mai multe lovituri cu palmele și pumnii în diferite zone ale corpului, provocându-i multiple leziuni. Ca urmare a agravării stării de sănătate a victimei, a fost transportată la Spitalul Județean Baia Mare. Agresorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală.

            În perioada Sărbătorilor de Rusalii la nivelul județului Satu Mare au acționat un număr de 393 polițiști, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică adecvat.

            Cu ocazia activităților desfășurate, au fost constatate 17 infracțiuni și aplicate un număr de 1624 contravenții, în valoare totală de 234.410 lei.

            Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 30 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

 

 

Lasati un comentariu