Incendiu la o semiremorcă

• publicat la: 29 iunie 2014
Incendiu la o semiremorcă

 

Vineri, poliţiştii Postului de Poliţie Santău au fost sesizaţi prin SNAU 112 de către Cristian Z., în vârstă de 36 de ani , despre faptul că în timp ce încărca baloţi de paie de pe un teren situat la marginea localităţii Chereuşa s-a produs un incendiu la autocamionul său . La faţa locului s-a deplasat şi Garda de Intervenţie Tăşnad din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare care au localizat şi stins incendiul. În urma verificărilor efectuate oamenii legii au stabilit faptul că în incendiu au ars 220 baloţi de paie şi s-a degradat semiremorca autocamionului , cauzându-se un prejudiciu de 6000 lei.  Din primele cercetări s-a stabilit că incendiul a pornit de la un scurt circuit la un cablu electric al semiremorcii. Din fericire nu au rezultat victime omeneşti în urma acestui eveniment.

           Accident uşor la Târşolt  

Vineri seara pe DJ109 K, în localitatea Târşolţ s-a produs un eveniment rutier. În timp ce circula pe partea carosabilă, vehiculul cu tracţiune animală  condus de către Vasile B., s-a răsturnat pe partea carosabilă întrucât  caii s-au speriat , iar bărbatul nu a mai putut să-i controleze . În urma evenimentului a rezultat accidentarea uşoară a 2 femei care se aflau în căruţă, de 71 şi respectiv 41de ani. Cercetările continuă în cauză .

În cadrul acţiunilor desfăşurate  în acest week-end pe raza municipiului şi a  judeţului Satu Mare  pentru reducerea riscului rutier  şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere  au fost aplicate 343   contravenţii în   valoare de  peste 30000  lei.

Lasati un comentariu