Seară de dans argentinian

• publicat la: 25 August 2014
Seară de dans argentinian

Duminică 24, August, Sala Cavalerilor a găzduit spectacolul argentinienilor de la „Colegio San Esteban” din San Carlos de Bariloche, Argentina, care au prezentat un program deosebit de dansuri și muzică argentiniană.

Deoarece liceul la care învață a fost înființat de doi cetățeni maghiari, în semn de recunoștință, elevii școlii cu predare în spaniolă și engleză, au prezentat și un program de dansuri maghiare, pe care îl prezintă și în Agentina în fiecare an.  Publicul careian, venit într-un foarte mare la acest eveniment a gustat din plin programul  oferit de argentinieni, recompensându-i pe aceștia cu ropote de  aplauze. Printre cele mai dinamice  dansuri prezentate amintim  tangoul argentinian, milonga, chacarerași zamba.

În cadrul spectacolului a fost proiectat și un filmuleț despre frumusețile Patagoniei, un loc deosebit,  despre care băștinașii spun că a fost creat de Dumnezeu atunci când acesta avea voie bună.Evenimentul a fost unul dintre cele mai apreciate organizate în castelul Karolyi.

comentarii

de spectator la 25 August 2014 - 17:32

SA VA FIE RUSINE PENTRU SPECTACOLUL ORGANIZAT!!!!
DE CE NU ATI PUS SI POZELE CAND SE FLUTURA STEAGUL UNGARIEI????
NU PIERDETI NICI O OCAZIE SA VA MANIFESTATI EXTREMISMUL PE BANII ROMANESTI!!!!

Lasati un comentariu