Alegeri prezidenţiale 2014 Carei: peste 21 mii de careieni sunt aşteptaţi la vot din totalul de 21.112 locuitori

• publicat la: 1 noiembrie 2014
Alegeri  prezidenţiale 2014 Carei: peste 21 mii de careieni sunt aşteptaţi la vot din totalul de 21.112 locuitori

UPDATE: h 19,00

La sectia 88,Ianculesti,la ora 18,00 pe listele suplimentare figurau 15 persoane.Din cei 307 inscrisi pe listele de vot,au votat peste 170 de persoane. Unii au fost suparati ca nu au reusit sa voteze deoarece au  adresa de Carei dar au flotant in Ianculesti.

Dna Veta spune că  ,,pentru schimbare am votat! Da o schimbare adevărată! Să fim o dată mulţumiţi de cine ne conduce! Asta sper!’’

Dna Felicia Făt a declarat că ,,am votat să fie mai bine. Pe Ponta l-am votat. Pentru tineret, să aibă locuri de muncă. La tineri mă gândesc şi am votat un tânăr pentru că mă gândesc că se va gândi la tineri să facă în aşa fel să fie bine. Nu votez un boşorog, că ăia numai la ei se gândesc. Şi vreau să fie mai bine şi pentru pensionari, că aceste pensii pe care le avem sunt tare mici, nu putem trăi din ele. Sper să mărească pensiile, io la asta mă gândesc că le va mări, 4-5 % nu îi nimic, da sper că se vor mări în timp, că nu se poate imediat şi astfel vom avea o viaţă mai decentă.’’

Şi pe domnul Gheorghe l am întrebat pentru ce a votat, iar el a spus că ,,am votat pentru schimbare! Pentru ceva mai bun!

La sectia de la liceul Calasantius,o masina mica facea naveta intre zona Baltilor-Danko Pista si sectia de votare 75.

Update: h 14,00

Unele sectii au   17% votanti pe liste suplimentare. Brambureala la sediul biroului teritorial.Avalansa de sesizari de la presedintii sectiilor de votare. Presedintii sectiilor de votare  au trimis adrese la birourile teritoriale locale ca sa se inlature toate bannerele din jurul sectiilor de votare pe o raza de  500 m. La aceasta ora au loc discutii intre primar si presedintii de partide. Pana la aceste alegeri,distanta era de 100 m si fiecare partid a amplasat bannere in functie de aceasta cerinta. La fel ca operatiunea de montare a lor,nici cea de inlaturare nu este mai usoara. Organizatorii alegerilor din acest an au marit distanta de amplasare a materialelor electorale la 500 m. In plin proces de alegeri,presedintii de sectie fac sesizari pentru  afise si bannere.

Prezenta la vot ramane scazuta  si la ora 13,00 in municipiul Carei. Intre 11 si 15% . Cei care vin la vot, vin  cu speranta  ca „va fi mai bine si vom avea  locuri de munca”.

 

Un numar de 44  carti de identitate au fost intocmite de sambata 1 noiembrie si pana la aceasta ora.

La sectia 84,pana la aceasta ora,din totalul de votanti,17% sunt pe  liste suplimentare.

La sectia 78,de la Scoala Gimnaziala nr.1,unul dintre votanti vine de pe strada Dr.Marinescu,tocmai din celalat capat al orasului.

‘Votez pentru o viata mai buna , sa avem si noi locuri de munca.sunt somer si am acasa o familie cu 8 copii”

Update h 11,40

Prezenta la vot până  la ora 10:00, potrivit BEC, a fost de 6,53% la nivel national.Judetul Satu Mare este în coada clasamentului,cu 4,97% prezenţă  la urne.

Update: h 11,20

Toate cel 14 sectii de pe raza UAT Carei au fost deschise începând cu ora 7 dimineata.

Conform centralizatorului transmis Instituţiei Prefectului de către Direcţia de Sănătate Publică, un număr de 378 de persoane internate în unităţile spitaliceşti de pe raza judeţului Satu Mare au solicitat sâmbătă, 1 noiembrie, urna specială pentru a-şi putea exercita dreptul la vot.
Din acestea, 227 cereri au fost transmise de către Spitalul Judeţean, 59 de Spitalul Municipal Carei, 52 de Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, 21 de Spitalul de Pneumoftiziologie, 12 de la Secţia Exterioară Tăşnad a Spitalului Judeţean, patru de la Secţia Exterioară Bixad a Spitalului de Pneumoftiziologie, iar alte trei cereri au fost înregistrate de la pacienţii Ambulatoriului de Specialitate C.F Satu Mare.

Potrivit Mediafax, serviciile de evidenţa persoanelor au eliberat, sâmbătă, aproape 16.700 de cărţi de identitate.Aceste  documente se eliberează şi duminică, până la ora 21.00.

Alegătorii votează la secţia de votare unde sunt arondaţi potrivit domiciliului. Cetățenii care în ziua votării se află în altă comună, oraş sau municipiu decât cel de domiciliu pot vota la orice secţie de votare, după ce declară în scris pe propria răspundere că nu au mai votat şi nu vor mai vota la acest tur de scrutin.

––

Astăzi ne alegem preşedintele pentru următorii 5 ani. Sunt aşteptati la urne peste 18 milioane de cetăţeni români, care pot vota in 18.550 de sectii de votare in ţară si 294 in străinătate.

În județul Satu Mare, conform datelor furnizate de AEP sunt 317.918 alegători pentru care au fost amenajate 334 de secții de votare.

Au fost primite de la Bucureşti 350.000 buletine de vot, 1.670 ştampile cu inscripţia VOTAT şi 320.000 de autocolante. Potrivit prefectului Eugeniu Avram, bugetul alocat judeţului Satu Mare pentru alegerile prezidenţiale din luna noiembrie este de peste 2,1 milioane lei, din care 1.680.000 lei pentru cheltuielile de personal, 470.000 lei pentru bunuri şi servicii, iar 15.000 lei pentru investiţii.

Pentru cei 21.112 locuitori ai Careiului au sosit 21.800 buletine  de vot iar pe listele electorale figurează 21.160 persoane cu drept de vot.

In municipiul Carei au fost amenajate 14 sectii de votare in care este inclusa si sectia de la Ianculesti.

sectia 75/ CIULEAN Alexandru-presedinte si MAKRANCZI Agneta- loctiitor

sectia 76/ IUGA Victor-presedinte  si RETHY Eva,loctiitor

sectia 77/ PASCA Dumitru-presedinte  si Radu Monica-loctiitor

sectia 78/ KEIZER Gabriela-presedinte  si OROSZ Iren -loctiitor

sectia 79/ ROKK Eva- presedinte  si Sabau Agota-loctiitor

sectia 80/ Rus Niculai -presedinte si ERNYI Andrea -loctiitor

sectia 81/Simonca Alexandra-presedinte si Deak ildiko-loctiitor

sectia 82/KRICSFALUSI Erika-presedinte si LASZLO Lolita-loctiitor

sectia 83/SABOU GILBERT VASILE-presedinte si ROZSAVOLGYI Maria-loctiitor

sectia 84/PONGRACZ Eva-presedinte si KISS Gabor-loctiitor

sectia 85/SCHRADI Marta-presedinte si KALMANDI Carmen-loctiitor

sectia 86/ SELEVESCHI Ana-presedinte si SCHREPLER Clara-loctiitor

sectia 87/Hagen Ecaterina-presedinte si BAUCH Reka-loctiitor

sectia 88/COVACI Cristian-presedinte si Suciu Emanuela-loctiitor

rezerve

Hagen Helga,Tiran Gina,Guler Claudia

S-a adaptat programul de lucru cu publicul astfel încât să se rezolve în mod operativ solicitările privind  eliberarea documentelor de identitate persoanelor cu drept de vot

Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor vor avea program atât sâmbătă cât şi duminică, astfel:

Sâmbătă între orele 8,00 şi 16,00

Duminică între orele 8,00 şi 21,00

 

comentarii

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2014 - 20:18

Victor Viorel Ponta se duce la tuns.
Frizerita: – Cum mai merge economia, domnu’ prim-ministru?
– Bine, raspunde Ponta, deranjat de intrebare.
Din 2 in 2 minute frizerita il intreaba:
– Cum mai merge economia?
– Bine, bine, dar de ce ma enervezi mereu cu intrebarea asta?
– Pentru ca vi se ridica parul in cap si mi-e mai usor sa va tund!

de Horia Mărieș la 1 noiembrie 2014 - 21:57

Cârcoteli. Citez. Nu este textul meu.

Îl cheamă Octavian, e programator IT, e „buruienos la gură” (citatul de mai sus este „editat” de părţile hardcore, ca să poată fi dat la ziar), cu un simţ al umorului care se ia. Deşi nu are 30 de ani, câştigă bine, cu banii pe cartea de muncă. Prietenii îi spun Tavi.

„Moşulică, îţi spun eu! Noi suntem ăia mulţi! Ăştia care nu am ieşit până acu’ la vot. Stăm şi ne plângem la bere. Că aia nu-i bună, că n-avem autostrăzi, că e corupţie, că ne taie copacii din faţă blocului fără să ne-ntrebe. Noi ăştia putem să-i f…. cu un vot. Ce-ar fi să-i batem? Ce-ar fi să vadă că nu i-a pus Dumnezeu stăpâni peste România până la sfârşitul vieţii, pe ei şi progeniturile lor?” Şi urmează nişte vorbe bine simţite de tot neamul lor.

„A, ba da. Şi asta, oarecum. Treaba cu DNA-ul e altfel: bă, dacă le va tremura mâna când vor se vor gândi să fure, e mare chestie! Nu poţi, mă, să furi la nesfârşit de 25 de ani şi să scapi. Nu poţi, mă, să copiezi şi să zici că n-ai trişat, da’ să-ţi ştergi doctoratu’ din CV. Lasă asta cu DNA-ul. Mă deranjează altceva. Prea multe afişe, domne! Unde întorc capul îi văd. La semafoare, pe stâlpi, la televizor. Peste tot. Mă asfixiază. Nu mai pot. Îmi este silă. Pe ăştia nu i-a învăţat nimeni că ce-i prea mult strică? Sunt prea mulţi, prea la putere, prea la furat, prea de multă vreme!”

Alex este alt programator IT, coleg cu Tavi. Aşteaptă ziua votului că pe un mare meci de fotbal la care va fi pe stadion şi va fi ”al 12-lea” jucător. Va fi trup şi suflet, va scanda, va vota, îi va convinge pe alţii să voteze.

„Ce-ar fi să-i batem? Frate, sper că ăştia care credeau că lor nu li se poate întâmpla nimic rău să şi-o ia în bot! Ce le mai convenea lor să iasă la vot numai săracii aia care primesc ajutoare sociale. Şi să mai zic ceva: Campania asta e un blat. Ponta n-a vorbit cu mine. Să-mi zică: . Se duce şi vorbeşte numai la Antene că să scoată pensionării şi săracii la vot. Nimeni nu vrea confruntare cu nimeni. Bă, ăştia mă iau de prost. Mă duc să votez. Orice, da’ nu mincinoşii şi mafioţii”.

Careienilor asta va întreb eu, H.M., cel care vă plictisește destul de mult pe aici pe la comments BdeC:

Ce-ar fi să-i batem? Pe bune.

de Horia Mărieș la 2 noiembrie 2014 - 08:27

Asseco SEE s.r.l.
30 Frumoasa str., Sector 1
Bucharest, 010987
Romania

Indicatori din situaţiile financiare anuale la 31 decembrie 2013 depuse la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice cf. Ordinului viceprim-ministrului, ministrul finanţelor publice nr. 79/2014 privind principalele aspecte legate de întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare anuale şi a raportărilor contabile anuale ale operatorilor economici la unităţile teritoriale ale Ministerului Finanţelor Publice, de către entităţile al căror exerciţiu financiar coincide cu anul calendaristic, care au aplicat Ordinul ministrului finanţelor publice nr. 3055/2009, cu modificările şi completările ulterioare

cod unic de identificare:6614131

DENUMIRE INDICATORI
Indicatori din BILANT lei
ACTIVE IMOBILIZATE – TOTAL 3697978
ACTIVE CIRCULANTE – TOTAL, din care 41508991
Stocuri (materii prine, materiale consumabile, productie in curs de executie, semifabricate, produse finite, marfuri etc.) 2748902
Creante 21152818
Casa si conturi la banci 17607271
CHELTUIELI IN AVANS 885066

DATORII 20822714
VENITURI IN AVANS 2418886
PROVIZIOANE 0
CAPITALURI – TOTAL, din care: 22850435
Capital subscris varsat 2448000
Patrimoniul regiei –
Patrimoniul public –
Indicatori din CONTUL DE PROFIT SI PIERDERE
Cifra de afaceri neta 109774898
VENITURI TOTALE 111273871
CHELTUIELI TOTALE 105921397
Profitul sau pierderea brut(a)
-Profit 5352474
-Pierdere 0
Profitul sau pierderea net(a) a exercitiului financiar
-Profit 4741815
-Pierdere 0
Indicatori din DATE INFORMATIVE
Numar mediu de salariati 167
Tipul de activitate, conform clasificarii CAEN Comert cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice si software- ului

de uitecinevorbeste la 2 noiembrie 2014 - 09:40

si sa mai zici ca astia se cred romani mandrii
http://ziarero.antena3.ro/article/view/id/117444

de Arpad la 2 noiembrie 2014 - 10:02

Elég volt a hazugságból!
inkabb egy nemet mint egy rohadt hazudós!
Egy rohadék, hazudós, tolvaj banda, csürhe kommunisták vagytok! a piros meg a zöld együttes!

de prostul din erainformationla la 2 noiembrie 2014 - 10:22

21.160>21.112 !!!!
toti tac toti cei 14 ca si la nivel de tara ee aceeasi si omerta omerta
am fost prost sint prost si voi muri prost! da cu minciunile sa votez pe fata
,,NO !NO! ma pis , pis psst psst acoperitii sint la post!ma da multi is!

de idiotul la 2 noiembrie 2014 - 11:05

prostule subscriu si io…..
tati mincinosii in 25 ani au …

noa da nu merita..

de andrei la 2 noiembrie 2014 - 11:10

bine ca recunoasteti cum sunteti……

de marinaru'vesel la 2 noiembrie 2014 - 11:17

sa traiti bine si fiti mindri,ca oricum voi veti plati..cee? factura la distractie!
Va Salut marinareste!

de duminica bogatului nemilostiv la 2 noiembrie 2014 - 11:36

Va fi cumva in rai veti avea de toate!Va aastept

de andrei la 2 noiembrie 2014 - 22:04

a mers jenika la catedrala sa sarute dreapta tatalui si la biserica din ianculesti sa ameninte pe cine nu voteaza psd ca poate poate scapa de dosarele deneaului….sa vedem voturiliiiii

Lasati un comentariu