Anunţ important făcut de compania Honda pentru şoferii europeni

• publicat la: 1 noiembrie 2014
Anunţ important făcut de compania Honda pentru şoferii europeni

Soferii din Europa care  deţin masini Honda  vor avea acces, incepând de anul viitor, la optiunea cloud si la numeroase aplicatii utile în trafic.

Compania finlandeză Ixonos a anuntat crearea unei platforme speciale denumite “App Center”, care va oferi continut digital celor care conduc asemenea masini, scrie Digitaltrends. Astfel, se vor putea achizitiona aplicatiile dorite chiar din masina, dispunand si de solutia achitarii lor printr-un sistem securizat de plata online.

Metoda de efectuare a platii va fi oferita de PayPal, spune reprezentantul Ixonos, Tony Grubb. In viitor, soferii de masini Honda vor avea posibilitatea de a achita taxele presupuse de anumite drumuri si parcari tot prin acest sistem electronic de plata.

Totusi, cei care se ocupa de proiect spun ca aplicatiile dezvoltate vor trebui sa respecte anumite conditii legate de siguranta soferilor. Aceasta tehnologie va echipa toate masinile Honda europene din 2015, continutul urmand a fi disponibil in 26 de limbi.

Cei care vor dezvolta aplicatii destinate masinilor Honda le vor putea vinde prin intermediul noii optiuni, acestea vizand, printre altele, monitorizarea traficului si gasirea locurilor de parcare disponibile.

sursa ziare.com

Lasati un comentariu