Servicul de Taxe şi Impozite are o nouă adresă

• publicat la: 20 noiembrie 2014
Servicul de Taxe şi Impozite are o nouă adresă

 

Incepând de luni,24 noiembrie 2014,Serviciul de Taxe si Impozite locale Carei,impreuna cu Serviciul de Asistenta Sociala,Biroul Agricol,Spatiul Locativ  si  biroul de Stare Civila vor functiona in noul sediu de pe strada Progresului nr.28.

Sediul noii primarii recent renovate de pe strada 1 Decembrie 1918 este doar pentru birourile primarilor,al city-managerului,al juristilor,al Servicului de audit si proiecte europene si al nou infiintatei societati cu raspundere limitate denumita Cafeneaua  Literara.

Publicul larg  careian se va îndrepta pentru  plăţi sau alte problemele cotidiene pe strada  Progresului,la numărul 28,in spatiul  fostei cazarme de graniceri.

comentarii

de Horia Mărieș la 20 noiembrie 2014 - 14:59

@votant la 20 November 2014 – 13:55

Corect. Ați votat corect.
V-ați scris o opinie corectă.
Lor le trebuie Cafenea Culturală, adica bar, disco cu alcool și bikavér + stripteuze pe la Primărie, ca să-l poată salariza și pe M.T.R.

Unde pisici mai vine și strada aia a Progresului prin Carei?

Care progres, că primașul trăiește (fără internet, cu un portal de mizerie al Primăriei Carei) in secolul VIII.
Se crede gróf, iar pe noi ne consideră că am fi iobagii lui. O sulă.

de Horia Mărieș la 20 noiembrie 2014 - 16:20

Recunosc, comentariul meu de mai sus a fost puțin cam temperamental.
Incerc să mă mai temperez în cele ce urmează.

Subiectul devine însă din ce in ce mai interesant și bun de dezbătut, de comentat, pe un ton foarte serios.

Din informațiile mele „securistice” rezultă ca spatiul de reabilitat, de renovat, din fosta clădire Szarvas Fogado, fostă primarie, fostă in administrarea armatei sau granicerilor sau a militarilor (cazarmă), indiferent de la ce armă ar fi fost și ar fi degradat clădirea, are o suprafața totală de cca 1866 mp, dispune de cca 87 de incaperi și reabilitarea i-a costat pe contribuabilii careieni cca 2 (două) milioane de euro. Grosso modo.

Cifre statistice, medii: cost reabilitare cca 1070 euro pe mp (mult mai mult, decât in cazul clădirilor noi-nouțe, aproape dublu), cca 12 sau 18 metri patrați pe cap de salariat, mult mai mult decât prevăd normele legale, cca 1/2 (o jumatate) de incapere disponibilă pe cap de salariat, costul specific al reabilitarii fiind cca 13.000 euro pe cap de salariat, etc.
Evident, aceste cifre sunt aproximative și discutabile, dar eu doar de aceste cifre dispun (acum).

Sursa securistică incocată, cãt se poate de „serioasă și veridică”:

„Az ingatlan jelenleg a földszinten 866,75 négyzetméteren összesen 47 termet, az első emeleten 978,40 négyzetméteren 35 helységet, a 2. emeleten 41,10 négyzetméteren 1 termet foglal magába. Ez összesen 87 termet jelent – amiből 83 eredetileg is megvolt, 4 első emeletivel most bővítettük. A szóban forgó négy termet leszámítva az épületen nem változtatunk. Például a nevezetes nagyterem, amelyben Petőfi és Júlia megismerkedése történt, 189,40 négyzetméteres marad.”

Din interviul luat individului Kovacs Jeno și aparut in articolul „Megújul a Szarvas fogadó” 2012.05.24. | Nagyk.ro, Forrás: ștefanghiorghistul Boros Ernő, N & V.

Mă întreb: dacă suprafața totală a clădirii este de 1866 mp, dacă suprafata disponibilă pe cap de salariat, pe cap de funcționar public este mult mai mare decât cea normată, dacă sunt disponibile 87 de încăperi, oare de ce a hotărât primașul cel suspectat in mod rezonabil de diverse infracțiuni, numitul Kovacs Jeno, doar așa cum au vrut muschii lui și anume ca

TOATE SERVICIILE CARE LUCREAZĂ CU PUBLICUL,

adică Serviciul de Taxe si Impozite locale Carei, Serviciul de Asistenta Sociala, Biroul Agricol, Spatiul Locativ si Biroul de Stare Civila sa fie EXILATE din clădirea renovatei primării?

DE CE INTERZICE PRIMAȘUL ACCESUL PUBLICULUI, ACCESUL CETATENILOR CAREIENI ÎN INCINTA PRIMĂRIEI?
DE CINE ÎI ESTE ATÂT DE MARE FRICĂ?

Oare îi este frică de faptul că dacă va mai jigni și în continuare cetățenii careieni (vezi cazul diasporei în ziua de 16 noiembrie a.c.) ii va exploda mămăliga direct în nas și asta încă foarte curând?

Probabil ca treaba stă exact așa cum scria mai sus și @votantul, și anume că cetățenilor careieni primașul KOVACS trebuie să le interzică accesul in Primăria Municipiului Carei pentru ca nu cumva „țăranii/paraszrok es csorok” de cetățeni careieni să murdărească marmura ultrastrălucitoare și gresia spaniolă din clădire.

Eu aș mai adăuga și ca că datorită crasei și fără de leac doze de nesimțire (pofátlanság) pe care o posedă și care-l caratecterizează plenar pe deja total îndobitocitul primaș.

Ii mai sugerez câte ceva primașului:

– Să ridice in jurul Szarvas Fogado un zid înalt, cum este cel al Parcului Dendrologic ce înconjoară Castelul Karolyi. Ca să se izoleze total de careieni, ca și grófii.

-Ii mai sugerez să se spele foarte des pe mâini și să nu dea mâna niciodată mâna cu nimeni, ca și Howard Hughes, ca să se ferească de microbi.

– Îi sugerez și să se mumifice urgent, ca Tutankamon și cât timp mai este în viață. Va fi expus (garantez) in incăperile Castelului in care se află în prezent cele 27 potrete de ceară-kitsch plătite din gros cu bani europeni! Sau laolaltă cu păsările și animalele împăiate.

Și…. SĂ NE LASE!
IMEDIAT!

de rusineieno la 20 noiembrie 2014 - 22:08

coldusu careiului a primit o paine de mancat de la careieni si el isi bate joc de toti careienii care l/au suportat atatia ani cu toate afacerile lui falimentare si aducatoare de pagube!!!!!!!!!!! de ce lucrezi la scaune cu batranii pensionari la negru si le dai doi lei de mers la crasma banditule??? de ce nu faci factura pe mobila scoasa din tara pe la urziceni cu romica????
pt ce ai bagat sacii de bani in primarie daca platitorii de dari sunt trimisi la usa din dos dar cu banii in mana ca tu sa poti cheltui mai departe pe distractii si pe terenuri si paduri la copii!!!!
nici viermii nu o sa te mai vrea hotule si mincinosule!!!!!

de doru la 21 noiembrie 2014 - 12:37

de ce dna-u nu face control si la careiii..? sa vedeti ce surprize ar fii

Lasati un comentariu