Altercaţii la un bar situat pe strada Tireamului

• publicat la: 17 februarie 2015
Altercaţii la un  bar  situat pe strada Tireamului

În data de 16.02.2015,  poliţiştii  Postului de Poliţie Comunal Cehal, l-au identificat în trafic, pe raza localităţii Cehal  pe H. Vasile Gheorghe,  de 29 ani,  din  localitate ,  în timp ce conducea autoturismul fără a deţine  permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de „conducerea unui autovehicol fără permis de conducere”.

Tot în data de 16.02.2015, în jurul orelor 1220, poliţiştii rutieri  tăşnădeni, l-au identificat în trafic pe C.Ştefan, din Satu Mare, în timp ce conducea  o autoutilitară pe strada Principala din Sărăuad, având permisul de conducere suspendat din data de 12.01.2015 până în data de 12.03.2015.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care avea permisul suspendat”.

Poliţiştii  Biroului de Ordine Publică din Carei, au fost sesizaţi ieri, 16 februarie a.c.,  prin  Serviciul Apeluri de Urgență 112,  de către un bărbat   din Carei, despre faptul că pe fondul unor neînţelegeri,  la un  bar  situat pe strada Tireamului din Carei, a avut loc un conflict între M. Valentin, de 39 ani, V. Alexandru, de 39 ani si V.Sandor, de 20 ani, toţi din Carei. În timpul altercatiei, V. Alexandru i-a sustras  telefonul mobil lui M. Valentin din buzunar.

V. Alexandru este cercetat sub aspectul săvârşirii infractiunii de „furt calificat” iar numitul M. Valentin este cercetat sub aspectul  săvârşirii infractiunii de „loviri sau alte violente” .

În cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 222 sancţiuni contravenţionale în valoare de 29549  lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat 29 sancţiuni contravenţionale în valoare totală  7.400  lei.

 

Lasati un comentariu