Administraţia Kovacs a ajuns la lopată…..

• publicat la: 23 mai 2016
Administraţia Kovacs a ajuns la lopată…..

Numeroşi cititori au sunat la redacţie pentru a ne semnala ce se întâmplă pe strada Tireamului. Despre strada Tireamului am scris tot la solicitarea unor locatari care au case construite la capătul străzii dar nu au curent electric. Actuala administraţie locală este depăşită de situaţie şi nu reuşeşte să rezolve problema. Au fost date autorizaţii de construcţie  pentru extravilan fără a avea asigurat curentul electric.  Introducerea acestuia face parte an de an  din propunerile pentru cheltuielile bugetare şi tot an de an se lasă deoparte. Plan Urbanistic General nu există pentru municipiul Carei!

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/strada-tireamului-promisiuni-electorale-neonorate-de-primarul-kovacs-case-fara-curent-electric.html

Între timp au cedat şi drumurile. După apariţia articolului legat de necesitatea  introducerii  curentului electric, administraţia Kovacs a pus de o umplere de gropi că asfaltare nu o putem numi. Respectiva umplutură a cedat la primul val de căldură şi iată că luni, 23 mai 2016, avem situaţia de faţă.

Imaginile vorbesc  de la sine.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1097070630335023.1073741879.737726976269392&type=3

Şoferii au fost nervoşi şi contrariaţi de modul cum se  organizează administraţia actuală. Până şi biciclistul din imagine ne-a oprit  să ne spună că e foarte greu pentru el să circule cu bicicleta pe acest sector de drum din oraş.

Şi cititorii din cartierul Republicii reclamă lucrări similare de …prelucrare de drum pentru că  de asfaltare nu poate fi vorba după cum ne-a şi atras atenţia unul dintre cititorii fideli, domnul Dimitriu.

Buletin de Carei

 

comentarii

de mine la 23 mai 2016 - 22:34

Vaaai de capul nostru!!!!

Lasati un comentariu