Muzica,arma de control mental emoţional în masă – 432hz vs 440hz

• publicat la: 3 februarie 2015
Muzica,arma de control mental emoţional în masă – 432hz vs 440hz

Conspiraţia muzicii: din 1940 ascultam muzica pe “frecvenţa materialistă si violentă” de 440 de hertzi, si nu acordată pe “frecvenţa naturală şi armonioasă” de 432 hertzi

Cea mai mare parte din muzica mondială a trecut la frecvenţa de 440 hertzi, de când Organizatia Standardelor Internationale (ISO – International Standards Organization) a luat aceasta decizie in 1953. Asta in ciuda faptului că frecventa de 440 de hertzi poate avea un efect nesănătos asupra conştiintei umane.

Exista o teorie care spune că schimbarea de la frecventa de 432 de hertzi la cea de 440 de hertzi a fost dictată în anul 1940 de ministrul propagandei naziste, Goebbels. Scopul a fost acela de a-i face pe oameni să devină prizonieri ai unei anumite constiinte materialiste. Statele Unite a copiat modelul nazist si a trecut si ea la frecvenţa de 440 de Hz, care a devenit standard in anul 1953.

440 Hz este o frecvenţă artificială, care se îndepartează de simetria vibratiilor sacre. Intr-o lucrare intitulată “Controlul prin intermediul muzicii”, Dr. Leonard Horowitz scrie: “Industria muzicală este caracterizată prin această frecvenţă impusă, care are rolul de a creste agresiunea, agitaţia socială şi emoţiile negative, predispunând oamenii la boala fizică.”

Ieşi afară pe stradă si priveste in jur. Ce vei vedea? Elevi, adolescenti, oameni maturi… ce au in comun toti acesti oameni? Ascultă muzica la telefon sau la mp3 player! Astfel, manipularea prin intermediul acestei frecvente este maximă. Ingenios, nu?

Frecventa standard de acordaj a instrumentelor de 440 Hz ar putea fi o armă de control mental.

Sunetul şi muzica sunt constituite din vibraţii, cu cat mai multe vibratii pe secunda, cu atat mai mare e “inăltimea-ridicarea’. Unitatea pentru aceasta este Hertz, notat Hz.

432 Hz este “muzica” naturală în univers, spre deosebire de 440 Hz, care este opusul si pe care il găsim în muzica din zilele noastre, de exemplu, albume de muzică si fişierele mp3.

Vibratia, sunetele, sunt forma de organizare a Universului nostru. Stiinta numita Cimatica, arată că -la trecerea sunetelor printr-un mediu (aer, lichide, pulbere solida, etc) provoacă asupra acelui mediu efecte in structurarea acestuia.

Imaginati-vă că o persoană incredibil de puternică si bogată, care in mod secret prosperă de pe urma conflictelor, războaielor, bolilor, află că anumite sunete (acele frecvente sonore care se divid la 2) crează opozitia, discordia, conflictul, in timp ce sunetele ale căror vibratii se divid la 3, (care significă echilibru, reconciliere, politete, armonie..) produc simetrie, armonie vizuală, structuri plăcute ochiului.

Acum imaginati-vă că acea persoana poate să impuna tonul standard al tuturor instrumentelor muzicale din lumea Westică! Imaginati-vă că astfel el va structura intreaga creatie muzicală bazată pe game care induc stări de dezacord, conflict! Pare de domeniul fantastic numai ca… in Septembrie 1939 a iesit la suprafaţă că exact asta a făcut Rockefeller, (Illuminati) când mânat de interese financiare, a dictat ca vibratia standard pentru sunetul La (A) de deasupra lui Do (C) mijlociu, este “fix ” 440Hz!

Această vibratie nefirească, desprinsa de tonurile si sunetele sacre, a dus la stare de război in subconstientul omului european! Diapazonul de acordare a instrumentelor muzicale, a fost fixat să vibreze la 440Hz — vibraţie para! — si in consecinţă toate celelalte note au fost afectate similar!

In ciuda aparentei de “muzica dulce”, o orchestra simfonica poate deveni cand toate instrumentele sunt acordate in baza “La “- 440Hz , o arma de control mental/emotional in masa, indiferent de piesa muzicala pe care o canta! Aceste vibratii influenteaza gandurile spre dizarmonie si conflict.

In ultima instanta, este controlat creierul, care conduce la starea de razboi! Intr-o lucrare intitulata “Musical Cult Control ” , Dr. Leonard Horowitz spune ca asemenea frecvente muzicale, pot conduce masele la agresiune, violenta, miscari sociale si in plan fizic la… boala!

Culmea e că in acelasi timp, agentii acestei conspiratii recomandă “terapii” bazate pe chimicale, tranchilizanti si alte medicamente, pentru afectiuni pe care tot ei le-au provocat!

Vibratiile au impact asupra noastră prin mediul cel mai răspândit de propagare: apa. Suntem 70% apa, iar vibratiile se transmit celulelor din corp, care la rândul lor comunică intre ele starea de sanatate sau boala a organismului. Lumina si sunetul, stau la baza comunicării intercelulare.

Astfel s-a procedat incepând cu 1910, când fundatia Rockeffeler, a făcut o donatie către American Federation of Musicians, pentru a adopta standardizarea sunetului la 440Hz, fiind apoi adoptata si generalizata in toata cultura vest europeana!

Dr. Leonard Horowitz concluzioneaza: “Muzica afecteaza bioenergetic chimia corpului, metabolismul, psihicul, starea de imunitate,. Astfel corpul e indus sa vibreze catre o stare de conflict si dizarmonie, in loc de armonie si iubire.”


http://dantanasescu.ro/…/07/440-hz-frecventa-care-dezbina.h…

 

comentarii

de Bako Daniel la 6 septembrie 2015 - 20:19

Acest articol ca și altele pe aceasta tema mi-a completat orizontul cunoașterii,astfel încât de o buna perioada de timp ascult muzica numai în 432 Hz și pot spune ca starea mea fizica și mentala este foarte buna,iar disfuncțiunile comportamentale de natura agresiva au dispărut cu mici excepții când întâlnesc persoane înguste la minte care nu accepta decât un unic adevăr al căror deținători sunt doar ei. Si în aceste cazuri evitarea discuției a luat locul unei polemici ce de multe ori lua aspectul unei lupte înverșunate (noroc ca erau doar cuvinte spuse la supărare ce de multe ori duc la ruperea relației de colaborare,prietenie etc avuta cu persoana respectiva).
Ceea ce vroiam sa va spun era faptul ca voi distribui acest articol în grupurile de pe FB din care fac parte,astfel încât sa conștientizeze cât mai multe persoane pericolul în care ne aflam utilizând muzica ce ne place tuturor,la frecventa nefasta de 440 Hz.
Felicitări pentru articol și nu va opriți aici.

de minel la 25 septembrie 2016 - 07:31

Salutare, cum pot sti cand ascult muzica pe frecventa de 440 Hz și cum pot sa aleg sa ascult numai pe o anumit frecventă(ex. 423 Hz)?
Multumesc

de kreosotum la 1 martie 2017 - 16:48

cine v-a spus ca a introdus Goebels 440Hz?vorbiti mereu despre un singur vinovat in timp ce „ingerasii” dau drumul la spurcaciunile de arboci in europa – masonii cei mai antinatura decat nasii loe vreii!

de Valeria la 2 mai 2017 - 11:37

Buna ziua! Indraznesc sa va deranjez cu o intrebare, sperand ca veti gasi cateva clipe sa ma ajutati cu un raspuns.
Referitor la subiectul despre efectele benefice ale muzicii ascultate la 432 Hz… Lucrez intr-un birou unde se asculta mereu radio, si mi-e imposibil sa le impun colegilor sa-l opreasca(nici macar nu are rost sa incerc). Astfel incat ma vad nevoita sa ascult in casti muzica la 432 Hz. Insa efectele negative ale radio-ului se rasfrang asupra corpului meu, asadar nu cred ca mi-e suficient sa ascult muzica sanatoasa in casti. Intrebarea mea este: cum pot sa ma protejez de efectele muzicii de la radio? Sau cum sa ma „curat” de efectele negative produse de muzica de la radio?

de Horia Mărieș la 3 mai 2017 - 09:41

@Valeria

Sugerez să se mai citească puțin pe acestă temă.

Măcar atât (deși sunt mii de articole/opinii disponibile pe net):

https://jakubmarian.com/the-432-hz-vs-440-hz-conspiracy-theory/

de Nelu la 18 iulie 2017 - 15:39

Hai sa lasam teoriile conspirationiste deoparte si sa vedem la rece cum stau lucrurile: https://ask.audio/articles/music-theory-432-hz-tuning-separating-fact-from-fiction

de stradino la 10 ianuarie 2018 - 22:15

nici un Goebels1 Beatles au fost conditionati in sprijinul din imbra de Rotchild care le-a impus 440 hz si asa se merge din aproipaep in aproape!

de Mihai la 1 ianuarie 2024 - 18:20

Daca frecventa de 440 Hz, care numerologic este egala cu 4 + 4 = 8, adica un numar satanist, atunci de ce Rockefeller a platit sa fie implementata in locul frecventei de 432 Hz, care numerologic este egal cu 9, un numar fara sot, benefic ?

Si de ce satanistii se chinue sa ne convinga ca frecventa de 440 Hz este buna si nu vor sa ne acordam cu La de 432 Hz ?

Vinovati sunt muzicienii care nu-si acordeaza instrumentele si vocea cu La de 432 Hz, pentru ca nu-i opreste nimeni, ci numai CRETINISMUL LOR.

Lasati un comentariu