Violenţe la Căpleni şi Urziceni

• publicat la: 8 iunie 2015
Violenţe la Căpleni şi Urziceni

Ieri, 07 iunie a.c., în jurul orelor 18,23 poliţiştii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Carei, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către M. Anton de 44 de ani din Căpleni, despre faptul V. Miklos de 21 ani și Bani Gheorghe de 37 ani, ambii din localitate, au pătruns fără drept în curtea locuinței sale, unde i-au aplicat o lovitură cu o sticlă de bere la nivelul capului. În cauză se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violențe şi tulburarea ordinii și liniștii publice .

Poliţiştii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad au fost sesizaţi ieri, prin Serviciul Apeluri de Urgenţă – 112 , de către numitul R. Nicolae de 36 ani , din Supuru de Jos , despre faptul că Ș. George de 22 ani, din Supuru de Sus,   s-a deplasat la locuința bunicii sale cu domiciliul  în aceeaşi localitate, cu toate că pe numele acestuia exista o sentință judecătorească de evacuare din locuinţa amintită.  Poliţiştii au stabilit faptul că în timp ce tânărul de 22 ani, se afla la masă în imobilul bunicii sale a fost lovit cu pumnii și cu o bâtă de către numitul R. Nicolae, de 36 de ani cauzându-i suferințe fizice, după care a fost scos afară din curte de către acesta.  La rândul său tânărul i-a amenințat cu moartea pe R. Cornel și pe R.Nicolae.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare în și lovire sau alte violențe.

De asemenea, poliţiştii Secției 7 Poliție Rurală Carei, au fost sesizați telefonic, de către S.Amelita, de 35 ani, din Urziceni, despre faptul că în timp ce se afla pe stradă în fața locuinței sale, a fost lovită cu palma peste față de către V. Mirel, de 26 de ani, din localitate.

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la comiterea infracțiunii de loviri sau alte violențe,

In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii sătmăreni în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării regimului legal de viteză maximă admisă pe sectorul de drum pe care circulă şi pentru categoria din care face parte vehiculul condus au fost aplicate 158  sancţiuni contravenţionale în valoare de8.624 lei.

Lasati un comentariu