Satele șvăbești din zona Carei au ales reprezentanții UDMR

• publicat la: 4 octombrie 2020
Satele șvăbești din zona Carei au ales reprezentanții UDMR

Unele sate  care se autointitulează ca fiind sate de șvabi  au  uitat de tot de originea lor și  preferă constant  reprezentanții UDMR în loc de cei ai FDG. La Urziceni, Foieni, Tiream, Ciumești sau Căpleni au câștigat alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții UDMR.

….

….

Indiferent că este vorba de alegeri locale sau parlamentare sau prezindențiale, localnicii din satele  ,,șvăbești,, votează masiv UDMR. Putem spune că procesul maghiarizării șvabilor aduși la 1712 de grofii careieni a fost dus  la bun sfârșit.

https://www.buletindecarei.ro/2019/11/svabii-din-zona-carei-au-votat-masiv-candidatul-udmr.html

Buletin de Carei

comentarii

de Popescu la 4 octombrie 2020 - 22:57

Ce ar mai trebui să facă românii pentru ca germanii din jurul Careiului sa-si alega propriul partid în alegeri FDG.Alegerea unui președinte german și unui primar de mare oraș Timișoara nu a fost destul.Ca sa fiu scurt și la obiect așa cum le place nemților,românii se simt profund jigniți că șvabi din inelul din jurul Careiului prefera UDMR schimbind in defavoarea românilor componenta etnică favorizând maghiarii.Este necinstit și neloial fata de statul și cetățenii români care au ales pentru 10 ani un etnic german pe care îl iubesc și prețuiesc tocmai pentru loialitatea si dragostea pentru tara în care sa născut.Toate generațiile de șvabi din ultima sută de ani s-au născut pe un teritoriu cu numele de România și totuși ne sînt ostili.

Lasati un comentariu