Bar deschis fără autorizaţie de funcţionare de la Primăria Carei

• publicat la: 30 septembrie 2015
Bar deschis fără autorizaţie de funcţionare de la Primăria Carei

La data de 1 august 2015, pe strada Rândunelelor, colţ cu Grigore Ureche, s-a deschis un Bar de zi. Barul funcţionează până în ziua de azi fără autorizatie de la Primăria Carei şi fără a fi deranjaţi de ANAF. Faptul deosebit de grav este trecut sub tăcere de Primăria Carei care plăteşte regeşte numeroşi jurnalişti pentru administrarea paginilor oficiale care nu au consemnat sesizările  grupului  de locuitori din zonă care  au fost să  discute cu primarul Kovacs in institutia Primăriei.

Suntem în data de 30 septembrie 2015 şi faptul că cineva poate  deschide un bar în Carei, fără să deţină autorizaţie de funcţionare, nu deranjează pe nimeni din Primăria Carei.

Locuitorii străzilor Grigore Ureche si Rândunelelor  sunt uluiţi şi deranjaţi în acelaşi timp  de cele ce se petrec pe strada unde îşi au domiciliul, altădată locuri liniştite.

După deschiderea  localului   ce serveşte  şi băuturi alcoolice, în zonă  au fost semnalate  tâlhării  iar  familiile cu copii nu mai au curajul să  îi lase pe aceştia la joacă  în faţa casei. Dintr-una din casele aflate în construcţie în acea zonă, a  dispărut până şi instalaţia de încălzire centrală  recent montată. Proprietarul a depus o sesizare la organele de ordine publică  dar rămâne paguba şi deranjul provocat.

Intrebarea care  se pune însă, este cum de e posibil ca în municipiul Carei, să funcţioneze o unitate ce serveşte băuturi alcoolice FĂRĂ  autorizaţie  de funcţionare de la Primăria Carei?

Seful Biroului Urbanism a confirmat pentru Buletin de Carei  faptul că  nu a acordat autorizaţie de funcţionare pentru firma repectivă  şi totuşi aceasta funcţionează  bine mersi din data de 1 august 2015. Nu este primul caz în care Primăria Carei este depăşită  de situaţie. Ne amintim cu toţii de acele chioşcuri de lemn amplasate luni de zile  în cursul anului trecut  în  centrul Careiului,  de asemenea fără  autorizaţie de la Primărie, sau de închiderea unui drum de acces în zona ştrandului de către administratorii ştrandului care  folosesc apa termală  a oraşului de ani de zile fără   forme legale şi înşiruirile pot continua. Lăsăm posibilitatea de a consemna alte nereguli şi scribilor angajaţi de primarul Kovacs dacă  tot sunt plătiţi din banii careienilor.

Profitaţi de faptul că vă desfăşuraţi activitatea în ograda  primăriei şi aveţi acces direct la primarul Kovacs şi menţionaţi faptul că la data la care  grupul de locuitori din zona barului deschis fără autorizaţie a fost primit de primar şi informat despre faptul că  încă  nu se ştie despre situaţia semnalată, Biroul de Urbanism trimisese deja o adresă prin care anunţa neacordarea autorizaţiei de funcţionare, adresă semnată şi de primarul Kovacs.

Mai repede sau mai târziu, minciunile ies oricum la iveală, oricât s-ar investi în acţiuni de deturnare a atenţiei de la  abaterile de la legalitate a administraţiei Kovacs.

Vă redăm în continuare şi câteva imagini ce surprind starea drumurilor  de acces la locuinţele contribuabililor de pe strada  Grigore Ureche, stradă situată între str. Tireamului şi cea a Viilor-

redacţia

 

comentarii

de vecin la 30 septembrie 2015 - 11:11

Din informatii sigure va anunt ca era programat oricum ca azi sa se inchida barul cu pricina. Articolul e adevarat, dar a existat o perioada de tolerare si din partea vecinilor ca pana in data de 1 octombrie, barul sa fie deschis pentru ca proprietarii acestuia le-a fost singura sursa de venit. Defapt se muta langa piata la fostul local „Kent”!
Proprietarii regreta incidentul si cer iertare vecinilor pentru neplaceri!

de ionica la 30 septembrie 2015 - 11:47

si eu o sa imi deschid de proba un bar si o sa cer toleranta pe 2 lun i paina imi vind tuica si vinul de la vie si apoi merg in alta parte si iar cer proba si dau si eu ce trebe la jeno si la ginere ca sa spuna ca ei nu stiu nimica.

de hehe la 30 septembrie 2015 - 21:29

voi naveti ce faceti :)))ce sa mai puneti in ziar?

de lindab la 30 septembrie 2015 - 21:39

dapoi primaria asta din carei ba pierde 33 de miliarde ba lasa pe haveri sa deschida crisme fara autorizatie ba plateste slujile primarului din banii orasului ca el e falit ba face teafic de tigari cu masina primariei ba angajeaza nevestele consilierilor si baietii care nu umbla la servici ba plateste coloratii sa nu faca nimic numa sa mearga la voturi ba plateste 470 d euro pentru un metru de gard de fier ba cumpara masina pentru primar din banii de la turism ba plateste protocol pentru toate actiunile magyar ba da apa termala pe gratis la strand si imparte profitul in familie ba angajeaza ginerele ba ascunde padurea de la ianculesti si ia lacul de la oameni si invarte banii prin conturi pana sse pierde urma si acum vrei sa aplaudam ce la udmr nu aveti oameni buni ca totu is coldusi si is mari pana au banii publici pe mana??? ce ar fi pous fara banii si contractele de la primaeria si la fel si ceilalti…unul nu se decurca fara banii luati de la careienii

Lasati un comentariu