Lucrări fără autorizație de construcție-demolare. La Carei orice e posibil pentru grupul de interese

• publicat la: 22 iulie 2022
Lucrări fără autorizație de construcție-demolare. La Carei orice e posibil pentru grupul de interese

Fabrica de tutun Carei a fost una dintre societățile profitabile care asigura locuri de muncă  și procesa producția adunată de la agricultorii din zona Carei-Tășnad. Astăzi este o amintire, o ruină de fapt, la fel ca toate celelalte unități industriale profitabile care asigurau mii de locuri de muncă pentru careieni înainte de 1990.

Fosta fabrică de tutun din Carei a devenit un adăpost al boschetarilor, al persoanelor fără adăpost și al maidanezilor. A trecut din proprietar în proprietar, terenul central fiind deosebit de atractiv.

Acum a ajuns în posesia unui favorit al conducerii Primăriei Carei. Așa se explică faptul că se fac lucrări de demolare fără nicio autorizație, așa cum se cere oricărui careian de rând. Serviciul Urbanism a confirmat că nu a emis niciun fel de autorizație.

Haosul și interesele de grup s-au instalat la Primăria Carei fără ca cineva să tragă la răspundere conducerea care folosește banul public după bunul plac. Pentru că nici Achizițiile Publice nu se fac publice la Primăria Carei.

Emiteți și postați autorizația de construcție și de demolare pe site-ul oficial așa cum cere legea.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu