Cititorii semnalează APASERV… indolenţă, nepăsare sau nepricepere?

• publicat la: 24 septembrie 2015
Cititorii semnalează APASERV… indolenţă, nepăsare sau nepricepere?

Un strigăt de disperare vine dinspre strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Carei. Un grup de cetăţeni contribuabili oneşti dar şi plătitori de facturi pentru serviciile de apă ale operatorului Apaserv, ne sesizează faptul că de 2 SĂPTĂMÂNI există o conductă spartă pe strada lor din care de atunci curge într-una apa .

Faptul a fost semnalat de către acestia  dipeceratului Apaserv dar …nimeni  nu a făcut deplasarea la locul indicat pentru a constata defecţiunea si a lua măsuri în consecinţă.

 

Cine plăteşte paguba ? se intreabă în mod firesc  locuitorii care plătesc facturile de apă   la Apaserv. Ironia sorţii, ca plătitorul unui  serviciu să fie mai interesat de   st.

„….doresc să vă ataşez nişte poze cu o conductă de apă spartă de pe strada Mihail Kogălniceanu, care curge de două saptamani. Acest lucru demonstrează încă odată nepăsarea, indiferenta celor de la APASERV , care ,desi s-au făcut sesizări de mai multe ori nu au făcut nici cel mai mic efort pentru a se deplasa la fata locului să constate defectiunea pentru a fi remediată cât mai repede. Trist este că au aceleasi scuze si anume lipsa personalului, despre ,,doamnele ,, care răspund la telefon nici nu am cuvinte, sunt mereu stresate nervoase că nici nu mai am curajul să sun să  le raportez vreo defectiune. Chiar nu se poate face nimic? Mă întreb cine este responsabil ? Cine va plăti pierderea de apă care curge de două saptamani? Vom merge să ne spălăm cu toţii pe stradă deoarece în casă nu mai avem presiune la apă. … Vă multumesc”  este mesajul trimis de grupul de locuitori de pe strada Kogălniceanu din mun. Carei.

Doamnelor  si domnilor  de la APASERV, sunteţi  chiar imuni la problemele careienilor….  sau deţinerea monopolului pentru acest serviciu furnizat vă dă  acest aer de nepăsare?

Partea bună a acestei situaţii, este că spiritul civic al careienilor nu a dispărut!

redacţia

comentarii

de Horia Mărieș la 2 octombrie 2015 - 19:33

Azi a avut loc inaugurea festivă a Statiei de Tratare a Apei de la Doba.

La inaugurare aunluat parte autorităţile locale şi judeţene, dar şi reprezentanţii companiilor implicate în implementarea contractului de lucrări.

Au fost de faţă preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian :tef, vicepreşedintele Mircea Govor, subprefectul Altfatter Tamas, primarul comunei Doba, Mihai Ghetina, primarul municipiului Carei – Kovacs Eugen, directorul general al Apaserv – Dan Stegerean şi întreg aparatul executiv al Apaserv, specialişti ai instituţiei, iar din partea companiei executante – Espina Obras Hidraulicas, directorul general – Antonio Espina şi mulţi alţii.

Momentul festiv a debutat cu tăierea panglicii tricolore.

O știre incă neconfirmată oficial ne informează că primașul Careiului, care a fost invitat la inaugurare datorită contribuției deosebite – zero barat – avute la realizarea obiectivului, ar fi leșinat la tăierea panglicii tricolore, extrem de dezamăgit atunci când a văzut că este roșu-galben-albastră in loc de cea roșu-alb-verde cu care este mult mai obișnuit de când o are prietenă pe Francesca.
A intervenit de urgență SMURD-ul, i s-a făcut respirație artificială și un masaj cardiac și a scăpat.
Păcat.

Lasati un comentariu