Avarie la conducta nouă de apă de pe strada Coposu- lucrare cu cofinanţare europeană

• publicat la: 21 martie 2016
Avarie la conducta nouă de apă de pe strada Coposu- lucrare cu cofinanţare europeană

Cititorii Buletin de Carei au semnalat  o defecţiune pe strada  Coposu la conducta de apă recent  schimbată prin Masterplanul implementat de Apaserv SA Satu Mare.

Asocierea  SC Saminstal SRL- SC Poszet SRL- Keviep Epitoipari es Kereskedelmi KFT – SC Viakon Drum SRL, care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Carei are  probleme  legate şi de aducerea la starea iniţială a carosabilului afectat de lucrările amintite dar şi la noua reţea de apă şi canalizare introduse.

 

Apaserv SA Satu-Mare a refuzat să pună la dispoziţia consilierului municipal Ilie Ciută proiectul tehnic, studiul de fezabilitate precum şi Buletinele de analiză pentru gradul de tasare la lucrările efectuate.

în cursul săptămânii trecute, locuitori ai cartierului Mihai Viteazu I s-au plâns că după o sistare a apei de câteva ore, timp de alte câteva ore apa care a curs la robinet a fost neagră,  mîloasă şi a înfundat maşinile de spălat precum şi centralele termice de apartament.

 

Lasati un comentariu