Tabăra pentru tinerii cu dizabilităţi de la Bobald

• publicat la: 7 septembrie 2015
Tabăra pentru tinerii cu dizabilităţi de la Bobald
In cursul  săptămânii  trecute,  a avut loc   tabăra de vară   pentru tineri cu dizabilităţi , pentru al şaptelea an consecutiv.  Au particpat 70 de persoane, tineri cu dizabilităţi, insotitori ai acestora precum si voluntari.  Au fost   participanti din întreaga tară,  din  Bucuresti, Alba – Iulia, Cluj – Napoca, Brasov, Turda, Oradea, Satu Mare si desigur Carei.
Pe perioada celor 7 zile petrecute în tabără, participantii au beneficiat de diferite programe artistice, activitati de depinderi de viaţă independentă, activităti de socializare, activităţi de cresterea încrederii în sine, programe culturale si   activităţi de cultură generală.
Miercuri, tinerii  au avut  şansa să viziteze orasul Carei, printr-un joc tip „roadtrip” unde au avut  ocazia  să bifeze câteva obiective turistice din orasul nostru.
.
.
.
Punctul culminant a fost ziua de sâmbătă, cand a avut loc decernarea diplomelor de participare si focul de tabără! Participantii  au  savurat  zilele în care au avut   activităţi comune  si speră ca să se poată întoarce si  în anul viitor .
Veres   Robert, preşedintele Asociaţiei Werdnig Hoffman mulţumeşte    Consiliului Judetean pentru sprijinul acordat in realizarea acestei tabere, Muzeului  Judetean Satu Mare, Directiei  de Cultura si Sport Carei, sponsorilor, oamenilor inimosi  si nu in ultimul rând,  voluntarilor  care au fost minunati!
.
.
.
.
.
.

Lasati un comentariu