Groapa mortală de la Carei. Victima, un biciclist pensionar

• publicat la: 4 noiembrie 2015
Groapa mortală de la Carei. Victima, un biciclist pensionar

      La data de 03 noiembrie 2015,  în jurul orelor 22.45, poliţiştii careieni au intervenit la faţa locului, la un eveniment rutier, produs pe raza localităţii Carei.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că, un bărbat în vârstă de 60 de ani, în timp ce circula cu bicicleta, pe strada Valea Ianculeştiului, din municipiul Carei, sector de drum închis circulaţiei vehiculelor, pentru lucrări de amenajare a reţelelor de alimentare cu apă şi canalizare, ar fi intrat cu roata din faţă a bicicletei în  marginea unei gropi, s-a dezechilibrat şi a căzut pe partea carosabilă.

Din nefericire, în urma evenimentului biciclistul a decedat.

În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Lucrărie  la  programul  de investiţii „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judetul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Sectorial Mediu pe valea Ianculesti sunt efectuate de Samcif Satu Mare.şi au ca termen de finalizare data de 10 decembrie 2015.

Sectorul de drum pe care se afla groapa avea la intrare indicatorul de drum închis circulaţiei vehiculelor, pentru lucrări, dar groapa  era nesemnalizată. Fostul inginer de la Trum Sa, Nichita V. , nu a observat groapa, şi a alunecat în ea. Stâlp  de iluminat  nu era în preajmă iar în întuneric acesta nu a observat groapa capcană.

comentarii

de Marius la 4 noiembrie 2015 - 18:06

Uita-te la ea de strada ! Futu-i mama ei de tara, daca noi in anul 2015 mai putem avea asa drumuri. In strainatate nici macar in padure sau printre lanurile de porumb nu vezi asa ceva. Trist, strigator la cer. Pana cand, dar pana cand, fratilor, ne vom mai lasa calcati in halul asta in picioare ???

de miracol la 4 noiembrie 2015 - 23:29

si cine va raspunde pentru asta??? mai sunt sute de gropi nesemnalizate facute acum recent,pe strad Zorilor pana ajuns la intrarea in vi mai sunt gropi facute dar cred ca oameni au pus niste crengi sa se vada ca sunt gropi nicidecum cine trebuia si acolo sunt mici dar sunt alte strazi su gropi mai mari nesemnalizate ca daca ar cadea un copil nici nu s-ar vedea si nu numai copil

de filtre la 9 noiembrie 2015 - 19:47

La acest caz nu se autosesizeaza nimeni!!!!!!!Scumpul primar de Carei nu a avut bunul simt sa-si manifeste condoleante fata de familia indurerata daca nu personal macar prin blogul cainelui turbat vaccinat cu alcool pute-a sa faca acest gest .Dar de unde nui nici D-nul nu cere.

de Horia Mărieș la 9 noiembrie 2015 - 21:42

Aici trebuie sa se autosesizeze Parchetul de pe lângă Judecătoria Carei.
Punct. Poate că a și făcut deja treaba asta.

Lasati un comentariu