Încă o victimă la Carei

• publicat la: 6 noiembrie 2020
Încă o victimă la Carei

Un om și-a pierdut viața la Carei într-un accident de muncă. Nu împlinise 40 de ani. Lucra la refacerea carosabilului de pe calea 25 Octombrie în cadrul proiectului de Mobilitate. Accidentul s-a produs pe fondul necunoașterii sau nerespectării măsurilor de protecția muncii.  Nu se intervine  sub nicio formă la un utilaj aflat în funcționare și nu se pornește  un utilaj atunci când un alt muncitor încearcă remedierea unei situații. Cine supraveghea lucrările? Unde era dirigintele de șantier?

https://www.buletindecarei.ro/2020/11/accident-tragic-la-carei.html

Firma care execută lucrările este una apropiată de conducerea orașului care a primit  o NOTĂ de Neconformitate de la  Ministerul Lucrărilor Publice pentru nerespectarea transparenței și a tratamentului egal în timpul evaluării ofertelor pentru atribuirea lucrărilor. Nu orice firmă este dorită la Carei de cuplul evazionist-traseist politic pentru execuție de lucrări pe domeniul public.

În municipiul Carei, în luna noiembrie 2015, un inginer pensionar a decedat în zona Grădina Viilor după ce a căzut cu bicicleta într-o groapă NESEMNALIZATĂ de cei ce efectuau lucrările la drum.

https://www.buletindecarei.ro/2015/11/groapa-mortala-de-la-carei-victima-un-biciclist-pensionar.html

Ca de obicei, mortul a fost de vină.

Un  băiat de 12 ani a ajuns la Spitalul Judeţean cu traumatism cranian după ce a căzut pe trotuarul din fața  Monumentului Ostașului Român central unde era de asemenea o groapă nesemnalizată.

https://www.buletindecarei.ro/2016/02/atentat-la-siguranta-careienilor-copil-grav-ranit-cate-accidente-mai-trebuie-sa-aiba-loc-pentru-a-se-lua-masuri.html

Nici de această dată nu au fost luate măsuri pentru sancționarea incompetenților așa că seria accidentelor de la Carei continuă. La fel cum continuă seria ,,accidentelor,, în ce privește calitatea  lucrărilor din cadrul fiecărui proiect executat cu bani publici.

Ca de obicei, astfel de subiecte nu apar  pe paginile consilierilor primarului evazionist sau pe pagina Primăriei Carei. Măcar un mesaj de Sincere Condoleanțe se putea posta pe pagina Primăriei Carei din moment ce accidentul s-a petrecut pe domeniul public în timpul lucrărilor de la proiectul de Mobilitate.

Daniela Ciută

 

comentarii

de Crocan la 6 noiembrie 2020 - 17:26

Corona de 5 stele pt aceste realizari deosebite.Un bonus bun in privinta dezvoltarii orasului pe nivel austriax.Tot inainte Carei City-Osstereich 2022.

de Septico la 6 noiembrie 2020 - 20:57

Aici ajungem din nefericire daca interesele domina.In 2010 oarecum cat timp a fost modernizat drumul intre Carei City sí Satu MARE?????Aproape 35 de km aprox.6 luni!!!.Sí firma Tarr a chinuit Aproape atata cu cata a km???Despre ce vorbim atunci???

Lasati un comentariu