Apelul MENCs pentru implicarea în desfășurarea programului ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

• publicat la: 4 martie 2016
Apelul MENCs pentru implicarea în desfășurarea programului ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice a lansat un apel către organizațiile non-guvernamentale să se implice în desfășurarea programului ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. ONG-urile sunt invitate să acceseze adresa de website a MENCȘ pentru a-și posta propunerile de proiecte în scopul realizării activităților parteneriale în cadrul programului ”Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”, conform instrucțiunilor care urmează:

  1. Dacă ONG-ul are cont de anul trecut, reprezentantul acesteia va accesa platforma de proiecte (http://sae.edu.ro ”Acces ONG” – în colțul din dreapta sus) cu adresa de e-mail și parola stabilite la înregistrare. Dacă reprezentantul ONG-ului a uitat parola/nu știe parola, are posibilitatea de a-și reinițializa parola.
  2. Dacă ONG-ul nu a fost înregistrat anul trecut, reprezentantul își va înregistra ONG-ul pe platforma de proiecte la adresa http://sae.edu.ro, secțiunea ”Înregistrare ONG” (colțul din dreapta sus). După înregistrare, reprezentantul ONG-ului va putea accesa platforma prin metoda de la punctul 1.
  3. Orice activitate înscrisă pe platformă va fi vizibilă pe site numai după aprobarea proiectului de către evaluatorul MENCȘ. În cazul respingerii unui proiect, reprezentantul ONG-ului va fi informat asupra acestui aspect în contul său, alături de o descriere a motivului respingerii.
  4. Pentru a solicita suport tehnic aferent platformei, ONG-urile vor putea scrie la adresa sae@medu.edu.ro.

Lasati un comentariu