Au apărut primele afişe electorale

• publicat la: 6 mai 2016
Au apărut primele afişe electorale

La sfârşitul primei zile a campaniei electorale au apărut în municipiul Carei primele afişaje electorale.

 

Buletin de Carei

comentarii

de S.Sorin la 6 mai 2016 - 22:41

Voi vota cu dvs domnule Ciuta , doar din prisma faptului ca va dati interesul fata de alti candidati care si-ar da foc si la casa doar ca sa fie bagati in seama.
Domnul Kovacs , nu inteleg la ce mai candideaza , adica sa fim seriosi nu zic ca nu a facut absolut nimic pentru Carei , a facut,dar atata timp cat cainii vagabonzi sunt mai des intalniti ca si oamenii (in special noaptea) , las-o naibii de treaba.Degeaba pui pavaje si renovezi castelul daca pe mine ma musca cainii cand ies din bloc.
Nici dl Ciuta nu ne poate promite ca va fi mai bine pentru noi toti , pentru ca un om corect printre atatia corupti ori devine si el corupt ori nu rezolva nimic , dar sa speram ca totusi se va reusii o schimbare in mai bine , speranta moare ultima.

de Dominik la 6 mai 2016 - 23:31

Afisul lui alde e frumos personalizat pentru Carei. Dar figurile voastre nu sunt comerciale de nu le-ati pus pe afis? Bujor, mocanita, pintike pe restu nui stiu!

de atentie la 7 mai 2016 - 20:18

Ani de zile v-au fost bune aceste figuri (Bujor,Mocanu,Pinter)?

de mareatentie la 7 mai 2016 - 20:35

Mocanu nu mai este cu bujorika si cu iouji…si ea si-a dat seeama ce tapa a luat….liberalii sunt curatati acum de toate lipitorile si au cea mai buna lista de consilieri. doare asta prea tare?

de pentru ''atentie'' la 7 mai 2016 - 21:20

Defapt ptr tine Bujor ca la cat de agramat stiu ca scrii ramai inconfundabil.
Bujor, Mocanu si Pinter sa stiti ca nu ati fost buni ptr PNL, voua v-a fost bun PNL! Hai sa nu confundam pnlul cu un club de biciclisti. Penibili care au ajuns pe latura politica ce au ajuns datorita PNL iar acum se concureaza cu el, asta sunteti, penibili!

Lasati un comentariu