Campanie electorală inexistentă la Carei la 4 zile de la debutul său

• publicat la: 15 noiembrie 2016
Campanie electorală inexistentă la Carei la 4 zile de la debutul său

Campania electorală pentru alegerile parlamentare a început vineri 11 noiembrie 2016 și se va încheia în data de 10 decembrie, la ora 7,00. În toate orașele județului au apărut deja de vineri primele afișe electorale pe panourile de afișaj  amplasate în locuri speciale.

Nu și la Carei unde încă nu au fost amplasate până marti 15 noiembrie toate  panourile de afișaj. La pozitia 20 de pe  lista oferită de primăria Carei, zona Parchetului, încă nu există niciun panou.

Din anul 2000 este pentru prima dată când începutul unei campanii  electorale surprinde municipiul Carei  fără nici un afiș electoral care să prezinte oferta partidelor.  Cea  mai avantajată formațiune de această liniște este cea al cărei președinte la nivel local este primarul.  Dacă la nivel de afișaj campania electorală este inexistentă în Carei, pe rețelele de socializare aceasta este la apogeu și este întreținută  atent de un de grup  de ,,mercenari,,  din jurul primarului.

La data de 11 decembrie 2016 vor avea loc Alegerile Parlamentare. Alegătorii vor primi două buletine de vot: unul pentru Camera Deputaților și unul pentru Senat. Nu se vor mai vota candidați, cum s-a întâmplat la scrutinurile din 2008 și 2012, ci liste de partid cu mai mulți candidați. Pentru prima dată în istoria electorală de după 1989, cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate pot vota și prin corespondență, dacă și-au făcut cunoscută în prealabil această opțiune de vot.

Buletin de Carei

 

comentarii

de sandu la 16 noiembrie 2016 - 08:33

VRETI VOTURI DE LA NOI DAR NU SUNTETI IN STARE SA LIPITI UN AFIS SAU SA VORBITI CU NOI! VA RUSINATI CU CE CANDIDATI AVETI?

Lasati un comentariu