BEC Carei susţinut de presa de casă a primarului evită un răspuns concret

• publicat la: 11 mai 2016
BEC Carei susţinut de presa de casă a primarului evită un răspuns concret

O întrebare adresată BEC Carei legată de numărul de semnături eliminate de pe listele de susţinători ale partidelor participante la alegerile locale din data de 5 iunie 2o16 a fost catalogată  de acesta ca fiind înafara cadrului legal.

Găsiţi în continuare adresele oficiale.

Unde dai şi unde crapă? sau ce se cere şi ce se răspunde?!

BEC Carei a trimis pur şi simplu la plimbare  adresa PNL Carei prin care solicita doar numărul  de semnături neacceptate ca  fiind conforme de pe listele tuturor partidelor politice şi a candidatului independent. Aceasta va fi activitatea echidistantă şi în cadrul legal a unui Birou electoral în circumscripţia Carei?

BEC Carei a obstrucţionat numai reprezentantul PNL Carei de a vedea lista cu semnăturile respinse din lista de susţinători ai partidelor!

Să înţelegem că discriminarea practicată de primăria Carei la adresa  locuitorilor  a fost acum preluată şi de către BEC Carei?

Cine încurajează   acceptarea de liste neconforme  pentru Alegeri Locale? Cine doreşte încurajarea depăşirii graniţelor legalităţii prin  îngrădirea drepturilor legale ale unui reprezentant desemnat în BEC Carei? Careienii sunt folosiţi din nou ca mod de accedere nelegală în funcţii ? Avem un primar cu datorii la buget pentru care are reţinere pe salariu din anul 2008 şi care a angajat numeroşi ziarişti pentru o campanie murdară care să abată atenţia opiniei  publice de la neregulile practicate de acesta.

Indiferent de încercările reprezentanţilor legali în teritoriu de a muşamaliza neregulile , aceastea rămân scrise negru pe alb la dosar şi certifică faptul că unii candidaţi  vor să candideze fără a respecta legea în vigoare!

https://www.facebook.com/ciuta.ilie/posts/1711045559162042

Acuzaţiile de care este învinuit consilierul  Ilie Ciută, candidat pentru primăria Carei, sunt de fapt constatări susţinute de documente oficiale dar care  nu poate fi combătut de blogger-ul fin al primarului.

Aşteptăm documentele care să arate că cele semnalate de consilierul Ilie Ciută nu sunt reale. Altfel, acuzaţiile  la adresa lui rămân doar simple răutăţi şi atacuri electorale.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu