Careiul paşnic dorit de primar şi somaţiile adresate Apaserv de finul său

• publicat la: 28 iunie 2016
Careiul  paşnic dorit de primar şi somaţiile adresate Apaserv de finul său

Greşeală de neiertat pentru Apaserv Satu Mare. Să nu dea comunicat de sistare de furnizare a apei de la ora 8,00 taman în zona  Calea Mihai Viteazu către  bloggul finului de primar careian. Păi se poate ca tocmai după instaurarea totalitarismului  UDMR la conducerea mun.Carei  să se piardă din vedere apropiaţii acestora  mai ales după campania asiduă purtată ?

Şi astfel, praful s-a ales de liniştea cerută insistent în toată campania de primarul Careiului. Sloganul Pentru un Carei Paşnic este călcat în picioare  tocmai de finul primarului preşedinte al UDMR Carei.

Acomodarea tot mai grea cu statutul de blogger singuratic după cel de director de cotidian judetean atrage iesiri colerice împotriva  operatorului sătmărean de apă care a sistat furnizarea apei din motive tehnice după ora 8,00 in data de 27 iunie si a postat anuntul pe site ul său oficial…. O fi  dormit mai mult omu’ după o noapte  neprielnică şi  nu a avut cu ce să se spele pe dinţi  aşa că hop şi somaţia către Apaserv!

Linistea visată de primar este spartă   la nici o săptămână de la reconfirmarea sa în funcţie tocmai de fin.

Mai  mult, acesta  somează şi  Inspectoratul Judeţean de Poliţie să ia măsuri împotriva unui încadrat din Carei care a luat atitudine  când o maşină  cu numere străine   făcea  transport de votanţi în secţii  în duminica alegerilor. Curat-murdar cum ar zice conu’  Caragiale al nostru.

Doar că autorul somatiilor  este nimeni altul decât cel care dădea în scris la DNA nu demult despre cum se strângeau reclamele la cotidianul judeţean la care în aceiaşi perioadă era director.

Somaţia adresată Apaserv şi referirea la cititorii presei scrise din care făcea odată parte   denotă  deranjul pe care îl are din postura de… unic. Nostalgia după perioada în care  ducea campanii de presă împotriva directorilor ce nu erau pe placul şefilor săi a declanşat ieri reacţii ciudate ale acestuia.

Apaserv SA este  iniţiatorul  proiectului de   ”Lucrări de construcții și reabilitare rețele de apă și canalizare în orașul Carei și lucrări de construcții rețele de canalizare în localitatea Căpleni”, proiect cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Sectorial Mediu. În urma calităţii lucrărilor firmelor care pun în practică proiectul, au existat careieni care s-au accidentat pe carosabil. Un pensionar inginer chiar a decedat în urma căzăturii într-o groapă nesemnalizată corepunzător în Grădina Viilor. Un băiat de 12 ani a ajuns la Spitalul Judeţean cu traumatism cranian. Sunt realităţi careiene semnalate doar de  Buletin de Carei.

Firmele care efectuează lucrările din cadrul acestui proiect Apaserv depozitează mormane de moloz pe domeniul public al Careiului fără autorizaţie, nerespectând contractul cadru semnat chiar de nănaşul primar al finului ce somează Apaserv doar pentru că nu a primit personal un anunţ ce putea fi accesat uşor pe pagina oficială a societăţii.

Imagini din realitatea careiană unde pe domeniul public  se depozitează mormane de moloz de către firmele ce implementează proiectul Apaserv puteţi găsi doar pe Buletin de Carei ce se află de 11 ani în slujba careienilor.  Doar pe Buletin de Carei  găsiţi imagini  ce atestă calitatea lucrărilor din toate zonele Careiului.

Careienii sunt interesaţi de drumuri bune, de curăţenie pe spaţiul public ocupat în unele locuri de molozul de la lucrările efectuate de Apaserv, de apă curată şi un preţ corect al apei furnizate de Apaserv. Blogerrul supărat a avut încheiat cu primăria Carei un contract de prestări servicii în perioada în care era şi angajat la un cotidian judeţean, adică din mai 2015 până în 11 septembrie 2015. Nici primăria Carei nu trimite comunicate oficiale către  cei care informează cititorii careieni  dar aceasta nu este somată  la fel ca în cazul Apaserv. Să fie vorba doar de un motiv pentru a cere o schimbare la nivel de conducere Apaserv Carei?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu