Echipa “Românii au talent” caută talente în Carei pe data de 18 iunie

• publicat la: 14 iunie 2016
Echipa “Românii au talent” caută talente în Carei pe data de 18 iunie

Echipa de la  “Românii au talent”  este în căutare de noi talente pentru  emisiunile viitoare. În perioada imediat următoare aceasta va sosi în judeţul Satu Mare  pentru a identifica potenţiali câştigători ai premiilor puse în joc.

O preselecţie va avea loc în mun.Carei pe data de 18 iunie, de la ora 15,00, la Casa de Cultură de lângă Teatrul Municipal.

Curajoşii talentaţi  se pot înscrie la  numărul de telefon 0751 266 303 sau se pot prezenta direct  la locul indicat.

” Cu bucurie vă anunțăm că în perioada iunie – iulie 2016 echipa “Românii au talent” va veni în județul dumneavoastră în căutarea talentelor românești autentice.

Ne dorim ca în următorul sezon să continuăm promovarea oamenilor deosebiți și talentați din țara noastră și de aceea căutăm să-i cunoaștem pe membrii comunității dumneavoastră locale în număr cât mai mare.

Cei mai talentați români ar putea proveni chiar din comunitatea dumneavoastră! De aceea ne dorim să colaborăm în descoperirea lor prin participarea la festivaluri, târguri, bâlciuri, zile ale orașului și diverse alte evenimente locale unde noi putem să-i cunoaștem pe cei mai talentați locuitori ai comunității dumneavoastră.

Căutăm oameni cu aptitudini deosebite din orice domeniu, de la cântăreți, dansatori, comici, coruri, rapsozi populari și imitatori la confecționeri, meșteșugari, acrobați, magicieni, sportivi, trupe dans șamd.

De asemenea, ne dorim să descoperim talente neconvenționale, pasiuni neobișnuite și orice alte calități și abilități spectaculoase care se află în județul dumneavoastră.

Vă mulțumim,

Alexandra Danciu-0751.266.303

Lasati un comentariu